Životní/rizikové pojištění. Máte doporučení, jakou pojišťovnu zvolit?

luciegar
17. pro 2019

Zdravím. Mohl by mi někdo prosím doporučit pojišťovnu v případě životního/rizikového pojištění? Máte zkušenosti např. s Kooperativou/Generalli/Alianz?
Předem děkuju! LG

dandaa
18. pro 2019

Doporučuji schopného člověka přes pojistky, který vám udělá nabídku dle vašeho životního stylu a možností. Přeci jen je tohle hrozně individuální. My máme tři pojistky a každá je postavena trochu jinak. Tu nejlevnější co máme nejdéle už chlap využil několikrát, vždy dostal vyplaceno víc než se čekalo a bez problémů. Šlo o operaci kolene. Zrovna čekáme na vyplacení trvalých následků ze dvou dalších pojistek. Za nás doporučuji českou pojišťovnu, met life a komerční pojišťovnu. I co se týče poskytování informací tak vše dokáží vysvětlit k pochopení.

biedronca
18. pro 2019

@luciegar Na tohle si sehnat opravdu nejlépe známého finančního poradce. Kdyz zajdete do pojištovny/banky, nastavím vám vysoké platby a ve smlouvě bude zahrnuto nula,nula nic. Tohle bych neriskovala.
Kazdý má jinou finanční situaci, zdravotní problémy a nebo plánuje mateřskou , hypotéku atd. Tohle musí individuálně posoudit nejlépe finační poradce.

martt
18. pro 2019

@luciegar Já mám s Kooperativou dost špatné zkušenosti s plněním. Měla jsem u nich životní pojištění s urazovkou a za mne už nikdy víc. A moje mamka má také špatné zkušenosti.