Ahoj holky, mam životní pojištění od Wūstenrot a chtěla bych ho zrušit, myslíte, že to jde?? Uzavřela jsem ho u své bývalé kamarádky, tak ji nechci otravovat! Zajímá mě, jestli to jde zrušit nebo ne a co se stane, když to přestanu platit?? Vychvalovala to jak je to super a stojí to za prd!!
Prý to můžu zrušit až po 2 letech jinak ne???Já tomu nerozumím, tak se ptám a prosím Vás o pomoc děkuji moooc 🙂 🙂 🙂
HMMM tak to je blbeeee
ale děkuji za radu 😀 😀 😀
Já se ti zeptám jestli chceš někoho znalého. ale dej mi cas aspon do vecera prosim
jsi zlato děkuji moc 😀
myslím, že zrušit to možná nemůžeš, ale můžeš to přestat platit...oni ti to pak sami zruší pro neplacení 😉
zrušit to určitě můžeš a měla bys pokud to dál nechceš, ale s největší pravděpodobností o ty peníze přijdeš, a poku to přestaneš platit tak oni ti to po půl roce neplacení zruší ale ten nezaplacený půlrok po tobě budou chtít 😝 takže nejlépe prostudovat smlouvu a všechny podmínky anebo dojít na pobočku či telefonovat
jj vím že o ty peníze přijdou ale o jake vlastě??davám každy měsíc 500 jako pojištění a pochybuju že něco někdy někdo dostal to není spoření 😖 😖
Nevím jak to je s životním pojištěním u Wustenrot, ale já když jsem rušila životní pojistku u české, kterou mi mamka udělala když jsem byla mimino, tak jsem peníze dostala. Ne sice tolik kolik tam ona dala, ale dost % z toho jo. Jenomže už je to pár let zpět. Dnes mám kapitálovou životní pojistku, kterou si očítám z daní a tu zrušit nemůžu, jinak bych musela všechno dodanit.
Záleží jak to máš uvedeno ve smlouvě o pojištění. podívej se většinou nelze zrušit do dvou let. nejlepsi bude kdyz se obratis na wuestenrot pojištovnu počkej najdu ti na někoho kontakt.
Wüstenrot, životní pojišťovna, a.s.
Na Hřebenech II 1718/8
140 23 Praha 4
zelená linka: 800 225 555
fax: 257 092 596
e-mail: kontakt@wuestenrot.cz
zkus tam napsat maila nebo zavolat, urcite ti rádi poradí.
Mám ale taky za to že to nelze zrušit.