Ahoj holky, nevim, kolik me bude stat, kdyz si na 1 mesic zaplatim zdravotni pojisteni. Uz neberu rodicak a do prace nastupuji az dalsi mesic. Diky
Diky, na pracak se mi nechce...uz jen registrace je na cely den a pak tam clovek musi pravodelne chodit...na ten mesic mi to za to nestoji
Plus jde vždycky o kalendářní měsíc. Takže kdyby ti rodičák končil třeba 4. září a do práce jsi šla od října, tak září máš ještě zaplacené.
Nejjednodušší máš zavolat si na pojišťovnu, všechno ti řeknou včetně platebních údajů...
Já když jsem řešila přerušení školy jenom na měsíc, tak mi řekli, že je to na celé kalendářní měsíce, tudíž, když jsem to měla od 4. do 4, tak že to nemám řešit... Ruku do ohně bych za tudle informaci nedala, nevím, jestli se to týká vždycky všech, ale jak jsem psala, není nic jednoduššího, než na tu pojišťovnu zavolat, že jo 🙂
Částka za 1 měsíc je 1337 Kč, ale můžeš se nahlásit na zdravotní pojišťovnu jako osoba pečující o dítě do 4 let a zdravotní za Tebe platí stát (pokud ještě dítěti nejsou č roky)
Minulý rok to bylo jak píše keerka, ale teď nevím. 31. Srpna jsem končila a až 1. Října nastoupila a nic neplatila a vše mám v pořádku 🙂
Prihlas se urcite na pracak a zaplati ti to stat.