Poprosím o radu, prodala jsem dnes auto za 60 tis., pán mi předal peníze v hotovosti. Ráda bych je vložila na účet, ale do banky se hned tak nedostanu, ovšem mám v blízkosti Českou poštu, lze peníze vložit přes ně? Tzn. odevzdám za přepážkou hotovost a oni mi to přičtou na můj účet? Možná pro někoho stupidní otázka, ale vlastně jsem toto nikdy nezkoušela, tak mě to zajímá...😊 Děkuji
Myslím, že to jde jedině, že bys měla jejich ČSOB. Jinak si je můžeš poslat přes složenku na účet. Nebo najít nejbližší vkladový bankomat tvé banky a vložit si to přes něj.
Muzes si to poslat na ucet slozenkou, to je transakce hotovost -> ucet k vyrizeni na prepazce.
Vkladovy bankomat tve banky. Mozna jde i pres jiny (jine banky)?
@sorboni30 to se dá vše najednou....používám běžně.
Můžeš vložit i v jiné bance, kterou máš u sebe, jen tam bude poplatek.
Ano, ale bohužel tento vkladový bankomat tu také nemám, samozřejmě mě to napadlo. Ani jiný, od jiné banky. Potom nezbývá, než pošta. Vyřídím to tedy osobně s člověkem za přepážkou, nebo musím vypsat složenku? Děkuji
Musis vyplnit slozenku a pocitat s tim, ze posta s prevody zrovna moc nespecha. A i cenove se mozna vyplati nekam dojet.
pošta má taky webové stránky🙂 Posílám link. https://www.ceskaposta.cz/sluzby/platebni-a-fin...
Přes poštu nevím jaké mají poplatky, ale vkládat jde i přes bankomat.