Ve které bance byste doporučili hypotéku?

20. kvě 2024

Ahojte, chceli by sme si zobrat hypotéku na byt v Prahe, 3+kk prípadne 4+kk. Máme našetrených 2,5 milióna, ja mám príjem 64.000 manžel 75.000. Akú banku by ste nám odporučili pri našej životnej situácii? Nemáme momentálne možnosť pobehať si banky sami, kvôli tomu že sme veľmi zaneprázdnení, preto píšem tu, lebo určite má veľa z Vás skúsenosti s hypotékami. Ďakujem za každú radu.

autor
20. kvě 2024

Doplním ešte že ja mám 33, manžel 35 a hypotéku by sme chceli na 20 rokov.

lucie7411
20. kvě 2024

Urcite doporucim oslovit banku kde mate vedene ucty, kam Vam chodi mzda. Popripade oslovit nezavisleho fin.poradce, ktery Vam zajisti nabidky z vice bank.

mysh_me
20. kvě 2024

Financniho poradce (duveryhodneho!), ktery vam ty banky obeha a zjisti, kde dostanete nejvyhodnejsi nabidku. Tak jsme si brali hypoteku my. Casto davaji vyhodnejsi podminky v bance, kde uz mate ucet, ale nemusi to tak byt vzdycky kvuli ruznym promo akcim treba.

tereza0111
20. kvě 2024

poslete do vice vybranych bank vase paramatry a pozadavky a uvidite. Fin. poradce bych naopak nedoporucila, oni to take nedelaji zadarmo resp. od banky maji provizi a o to co da banka jim uz nesnizi sazbu vam.. Zalezi samozrejme nan vasich vyjednavacich schopnostech, ale podle prijmu i nasetreneho byste mohli byt celkem zajimavi, nerizikovi klienti. Jinak nam dali nejzajimavejsi nabidky CSOB a Oberbank

patypresdevaty
20. kvě 2024

Máte vysoké příjmy a málo času - šla bych tedy cestou nezávislého finančního poradce, který vám shromáždí a dá nějaké nabídky. Něco mu samozřejmě zaplatíte, ale budete to mít na zlatém podnose...

renat23
20. kvě 2024

Určitě finančního poradce. Nám zařizoval hypo v době covidu, zjistí co kde banky nabízejí a doporučí to nejlepší. Od té doby nám pomohl i s prodejem bytu, a další půjčkou kterou on jako finanční poradce dostal levněji než kdybychom žádali sami. Pokud by jste měla zájem napište SZ a předám kontakt. Je úžasný, jedna na rovinu , nic nenutí a vše zařídí rychle a hlavně zdarma. Dokonce se přestěhoval do Prahy ale jezdí všude po ČR.

alexandria80
20. kvě 2024

Ahojky,poptala by jsem se,kde mám účet.Ale na dnešní dobu ,by jsem nechtěla vůbec žádné pujčky ani hypotéky...

mysh_me
20. kvě 2024

@alexandria80 a co jineho nez hypoteku bys doporucila na dnesni dobu? Maji se radsi divat, jak jim toho nasporeneho 2,5mega sezere soucasna inflace? 😀 uz ted si mozna rvou vlasy, ze si za nej neco nekoupili uz pred rokem nebo dvema…