Dobrý den, ahoj, rada bych znala Vas nazor. Ma dve deti, obe maji nejakou diagnozu. S tatou mych deti jsem rozvedena a nyni neco lehce pres rok mam noveho pritele, je to zaroven muj sef v praci 🙂. Ja 43 on 53 let. Pritel je VELICE nerad do neceho tlacen. Rada bych navrhla spolecne bydleni. Prijde Vam to jeste brzy? Pritel je rozesly ze zenou svych deti asi 10 let, rozvedeni jsou 6-7 let ale jeste ke konci mesice maji mit soud kvuli vyporadani majetku. Ja mam minulost kompletne vyresenou, behem leta budeme prodavat bayt po tatinkovi a nevim o kolik penez vice budu mit. To s ohledem na pripadne budouci naklady na bydleni. Nevim tedy kolik financi ma pritel, ale zrejmne na tuty ja jsem na tom lepe. Kdybych nemela deti a asi i byla mladsi dost mozna bych se spolecnym bydlenim nevahala. Takto se i vice bojim odmitnuti 🙂 Dekuji za Vas nazor. Hezky den.
Pokud mate kazdy svoje bydleni, ktere v pohode utahnete, asi bych se do toho nehrnula. V tomhle veku uz ma kazdy rad svoje pohodli a kdyz se vidite jeste denne v praci, myslim ze neni spatne nechat si alespon nejaky prostor.
Asi bych to nechtěla navrhovat jako první. Užívala bych si klidu a dětí. Podle mě rok není žádná doba.
@petrasipkova1 taky pravda. A zas klid jak se to vezme. Takhle mám tak nějak 2 domácnosti ale to by neměl být důvod k sestehovani.I přítel je nerad když čas bez dětí netravim s ním.
Já bych tomu upřímně nechala volný průběh. Chodit se šéfem a ještě s ním bydlet po relativně krátké době.. měla bych spíš obavy. Převažovaly by u mě mínusy. Klidně bych ještě třeba rok počkala, kam se to vyvrbí samo. Jak opadne ta prvotní euforie, aby to nebylo na peklo..
přeji hodně štěstí 🙂
Vnitřně vím, že máte všichni pravdu, děkuji moc za nazory
Když to vezmu jen pragmaticky je fakt, že bych chtěla mít dopředu vyřešené peníze, investice. Mám v tom smutnou zkušenost s ex. A člověk vážně nikdy neví 🙂
Byla jsem na Koníkovi poprvé před 10ti lety asi, pak jsem se na několik let odhlásila a teď jsem tady zase a je to fajn ✊
Strašně záleží jak to máte nastavený, v čem je vám dvěma dobře. My jsme s manželem kupovali byt po 2-3tydnech randeni, po pár měsících se tam stěhovali. Ale svobodní, bezdetni, relativně mladi 😁 šla bych nejdřív u sebe po tom, co já vlastně chci, jak se cítím ok a jak třeba nenaplnena, nespokojena a pak vydiskutovat (nenápadně a pomalu) jak to má on. Pokud ty si společné bydlení přeješ, nech ho, ať přijde na to, že je to Jeho velké přání.
@petlep pokud je nerad do něčeho tlačen, tak se s ním jen pobavte jak vidí vaší společnou budoucnost... Kam by chtěl aby se vztah posouval a co je pro něj no go. Třeba vramci téhle debaty se dostanete na téma bydlení a uvidíte co Vám na to řekne...