Společné bydlení. Přijde vám to ještě brzy?

petlep
22. črc 2023

Dobrý den, ahoj, rada bych znala Vas nazor. Ma dve deti, obe maji nejakou diagnozu. S tatou mych deti jsem rozvedena a nyni neco lehce pres rok mam noveho pritele, je to zaroven muj sef v praci 🙂. Ja 43 on 53 let. Pritel je VELICE nerad do neceho tlacen. Rada bych navrhla spolecne bydleni. Prijde Vam to jeste brzy? Pritel je rozesly ze zenou svych deti asi 10 let, rozvedeni jsou 6-7 let ale jeste ke konci mesice maji mit soud kvuli vyporadani majetku. Ja mam minulost kompletne vyresenou, behem leta budeme prodavat bayt po tatinkovi a nevim o kolik penez vice budu mit. To s ohledem na pripadne budouci naklady na bydleni. Nevim tedy kolik financi ma pritel, ale zrejmne na tuty ja jsem na tom lepe. Kdybych nemela deti a asi i byla mladsi dost mozna bych se spolecnym bydlenim nevahala. Takto se i vice bojim odmitnuti 🙂 Dekuji za Vas nazor. Hezky den.

monars
22. črc 2023

@petlep pokud je nerad do něčeho tlačen, tak se s ním jen pobavte jak vidí vaší společnou budoucnost... Kam by chtěl aby se vztah posouval a co je pro něj no go. Třeba vramci téhle debaty se dostanete na téma bydlení a uvidíte co Vám na to řekne...

irmamala
22. črc 2023

Pokud mate kazdy svoje bydleni, ktere v pohode utahnete, asi bych se do toho nehrnula. V tomhle veku uz ma kazdy rad svoje pohodli a kdyz se vidite jeste denne v praci, myslim ze neni spatne nechat si alespon nejaky prostor.

petrasipkova1
22. črc 2023

Asi bych to nechtěla navrhovat jako první. Užívala bych si klidu a dětí. Podle mě rok není žádná doba.

petlep
autor
23. črc 2023

@monars zní to jako návod, dekuji

petlep
autor
23. črc 2023

@irmamala nějaká pravda na tom co píšete bude. Možná teď není vhodna doba to řešit. Ale myslet na to přestat nedokážu 🙂😑

petlep
autor
23. črc 2023

@petrasipkova1 taky pravda. A zas klid jak se to vezme. Takhle mám tak nějak 2 domácnosti ale to by neměl být důvod k sestehovani.I přítel je nerad když čas bez dětí netravim s ním.

sinicka
23. črc 2023

Já bych tomu upřímně nechala volný průběh. Chodit se šéfem a ještě s ním bydlet po relativně krátké době.. měla bych spíš obavy. Převažovaly by u mě mínusy. Klidně bych ještě třeba rok počkala, kam se to vyvrbí samo. Jak opadne ta prvotní euforie, aby to nebylo na peklo..
přeji hodně štěstí 🙂

petlep
autor
23. črc 2023

Vnitřně vím, že máte všichni pravdu, děkuji moc za nazory

petlep
autor
23. črc 2023

Když to vezmu jen pragmaticky je fakt, že bych chtěla mít dopředu vyřešené peníze, investice. Mám v tom smutnou zkušenost s ex. A člověk vážně nikdy neví 🙂

petlep
autor
23. črc 2023

Byla jsem na Koníkovi poprvé před 10ti lety asi, pak jsem se na několik let odhlásila a teď jsem tady zase a je to fajn ✊

zuzekk
27. črc 2023

Strašně záleží jak to máte nastavený, v čem je vám dvěma dobře. My jsme s manželem kupovali byt po 2-3tydnech randeni, po pár měsících se tam stěhovali. Ale svobodní, bezdetni, relativně mladi 😁 šla bych nejdřív u sebe po tom, co já vlastně chci, jak se cítím ok a jak třeba nenaplnena, nespokojena a pak vydiskutovat (nenápadně a pomalu) jak to má on. Pokud ty si společné bydlení přeješ, nech ho, ať přijde na to, že je to Jeho velké přání.

petlep
autor
27. črc 2023

@zuzekk To je tak krasne napsany, dekuji.