Mam dotaz ohledne daňového přiznání a solidarní daně. Nevím, jakým způsobem se počíta a jak se zapisuje do formuláře. Daňové přiznání vyplňují poprvé. Můžete mi prosím někdo poradit? děkuji
@runka jak pise @uzivatelkapetra, najdi si na idnes.cz formular na DP za 2016. Ten formular pouzivam kazdy rok, vsechno spocita. Ty vyplnis, vytisknes, podepises😊
@runka a človek, ktorý musí platiť solidarnu daň si určite DP nerobí sám 🙂 takže teba sa pravdepodobne netýka...inak súhlasím, formulár na idnes je skvelý
Holky dekuji moc. Podívám se na to. JJ, delam ho ja manzelovi😉
@stratilikova Tak třeba ja ji platila a delala jsem si DP sama. Nechápu, proc by ne.
@stratilikova aha, tak to jste fakt nespravne predpokladala, kdybych to vedela, tak se tady asi neptam. a nevite zakulisi, takze si prosim priste odpuste tyto komentare, ktere mi k nicemu nepomohly, dekuji
@stratilikova Aha, zajímavý předpoklad, fakt. A já to mám naopak bez starostí takhle, když vím, že si to vyplním sama dobře.
@runka Neřeš, spíš je to jen závist. Já ho vždycky vyplňuju tady, je to přímo od ministerstva financí, takže zaručeně správně https://adisepo.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_epo/dp....
Tuším, že na idnes bývá každý rok pěkný návod na vyplnění daňového formuláře.