Chtěla bych využít bodů za preventivní prohlídky ale moc nechápu princip akce. Mám sbírat razítka a snimi dojít na VZP nebo jak to funguje? Na internetových stránkách je záznamník pro účastníka je tam však napsána, že slouží pouze pro potřeby klienta.
@aneta15 ahojky,též sbírám bodíky i loňský rok jsem sbírala.takže až nasbíráš zajdeš na VZP,ale potřebuješ i paragon který chceš proplatit (nepovinné očkování,per. na plavání,nebo masáže aj) já jsem měla nasbíráno celých 3000 b. uplatňovala jsem 1000kč na per. masáže + 500Kč per.plavání.Nečekej až na konec roku,pokud už vše máš jdi co nejdřív ať nejsi překvapena kdyby měli vyčerpaný limit 😨 a buď ti to vyplatí na místě,nebo šekem či převodem na účet 😉
Aha, tak to jsem nevedela..sbiram to letos poprve.
@aneta15 přesně. poctivě všude chodím sama i se synem, ale nic tedy rozhodně nesbírám a pokud jsou naše výkony lékaři propláceny pojišťovnou, tak o nich vědí a nechápu, proč by lidé měli něco sbírat a nosit na víc. chápu vyplnit a podat nějakou žádost, aby věděli, že konkrétní pojistník má zájem se zapojit a sami si snad v systému najdou jestli nárok má nebo ne.
Holky, chtěla bych letos taky něco získat, když tam tolik let platím a nikdy nic nedostala proplaceno. Taky nechápu, proč bych měla sbírat razítka, když to mají všechno v systému, ale ani na jejich webu nemohu najít nějaký papír, na který se razítka sbírají.
@monnn prosím, o odkaz.
děkuji 🙂
@smallpilot ahojky,letos nevím jak to je,vždy jsem si to našla na jejich stránkách anebo jsem se ptala přímo na pobočce,ale prý jsou letos zmněny 😨
Ahoj, sbiram take razitka..jestli jsem to pochopila ja dobre, tak si sbirej ty razitka u tech prohlidek co jsou dane...a ke konci roku stim dojdi na VZP a tam uz ti to vyridi a vyplati ti to nejak..