Holky existuje nějaká aplikace na domácí rozpočet ke které bychom mohli být s partnerem přihlášeni oba dva k jednomu účtu a vzájemně tak viděli co se utratilo za peníze?
Už jsme našli, koukni na eúty.cz je tam ke stažení i aplikace, je to teda malinko složitějsi a musíš nad to na chvilku sednout, ale myslím, že to bude fajn
My používáme Wallet od BudgetBakers, manžel pro ně dělal kdysi nějaké analytiky tak jsem to zkusila a líbila se mi. Myslím že má dobrý interface i přehledy, můžeš jednoduše vytvářet různé kategorie. Když máš placenou verzi tak se ti to umí aji synchronizovat s bankou.
tak nejjednodušší mě napadá jeden účet a oba přístup k bankovnictví, ve výpisech hned vidí kolik a kde se utratilo 😀 svého chlapa bych k vyplňování čehokoliv nedonutila. ani na papír ani do aplikace
@blahova_andrea souhlasím, nebo každý svůj a pak jeden společný, kam se bude posílat určitá částka..
My používáme jeden účet. Řekneme si rozpočet, kolik chceme maximálně utratit a zbytek si pošleme na spořící účet. Tu částku, co chceme maximálně utratit naplánujeme, za co to utratíme a k tomu nám pomáhá aplikace Good Budget. Je zdarma jak na IOS tak na android a nasdílena mezi dva telefony. Takže když do ní dá něco manžel, já to u sebe vidím taky. . Tady je o ní článek: https://monikakolmanova.cz/nejlepsi-aplikace-ja...
@martinka1996 Tak to by mě taky zajímalo, potřebovala bych něco takového taky, protože jinak než napsat to na papír mě nenapadlo.