Půjčka. Poradíte, prosím?

stelka23
28. lis 2022

Dobrý deň , potrebujem nutne požičať peniaze tak som sa obrátila na súkromne osoby ktoré požičiavajú peniaze . Našla som jednu pani ,volá som Marie Erika Scheid , viem znie to už na oko ako podvod , pisala som si s ňou cez email chce zaplatiť vopred 100€ , aj to znie ako podvod ale poslala mi svoj doklad totožnosti na ktorom je jej fotka a aj meno , prosim nemáte niekto skúsenost ? Alebo mi viete poradiť? Ďakujem .

betysch
28. lis 2022

Tak zcela logicky-ty si chceš půjčit peníze a máš poslat 100€?Blbost.

klokanka31
28. lis 2022

@stelka23 A ty nevíš že i občanka se dá udělat falešná? 🤦‍♀️ Já nevím proč lidi víc nepřemýšlí, pak by nebylo tolik podvodů.

werik153
28. lis 2022

Na co potřebuješ peníze? Tohle bude určitě podvod.

veronicka89
28. lis 2022

...opravdu...? To nejde zalozit lepsi fake tema ? A pokud ne vzdy si vzpomenu na meduzu 🤣

stelka23
autor
28. lis 2022

@betysch áno asi máte pravdu ďakujem .

stelka23
autor
28. lis 2022

@werik153 potrebujem na depozit bytu . Ja sa bojím všetkého už ale neviem čo robiť v núdzi . A keď pozerám na internete rôzne súkromné osoby tak mi nič normálne nenájde .
Neviem čo robiť . Poctivo pracujem a aj tak potrebujem peniaze , kde tento svet speje .
Kamaráti mi nepomôžu aj keď im ponúkam možnosť že by som im splatila aj 100 % navyše. Už neviem kde sa mám obrátiť.

stelka23
autor
28. lis 2022

@veronicka89 nerozumiem akože fake téma ? Ja sa tu len pýtam. Vám je to smiešne ale keby ste v situácii v takej ako ja , dosmiechu by vám nebolo si myslím .

veronicka89
28. lis 2022

@stelka23 kolik mas v planu si pujcit ?

klokanka31
28. lis 2022

@stelka23 A to ti nemůže půjčit někdo normální,např.banka?

stelka23
autor
28. lis 2022

@veronicka89 2000€ , pretože musím si výplatit depozity nájmu .

stelka23
autor
28. lis 2022

@klokanka31 nie nepožičaju mi pretože ja som zamestana na dohodu. V tejto dobe žiaľ bohu banky mi nepožičaju.

veronicka89
28. lis 2022

@stelka23 Ja myslim ze se da donluvit pokud vidi pohyby na ucte ...vyplatu...atd... A radne placeni vseho co clovek ma ..

veronicka89
28. lis 2022

Mimochodem 2.000mi prijde celkem dost na sk ? Ne ?

stelka23
autor
28. lis 2022

@veronicka89 ja mám problém ten že výplatu mám na ruku . A áno je to dosť ale ja musím zaplatiť 2 depozity jeden nájom vopred takže nemám kde má to zobrať .
Preto hľadám súkromné osoby.

veronicka89
29. lis 2022

@stelka23 smula je ta ze lidi jako vy misto aby hledali reseni kde ty penize mit nemusi nebo nejak oficialne tak delqji tyhle silenosti na ktere stejne dojedou ...

To ze mate vyplatu na ruku neni normalni

michaela666
29. lis 2022

Nemáš možnost půjčit si v rodině nebo od přátel? Normálně na smlouvu, kde napíšete podmínky a do kdy musíš splatit. Tyhle půjčky dělají ve většině případů haj*líci a pak budeš v pěkném průseru, protože úroky budou vyšší než v bance.

jjasmina
29. lis 2022

@stelka23 místo řešení, hledáte důvody jak se zadluzit ještě víc. Všechny tyhle půjčky jsou podvod nebo lichva. Bejt vámi najdu si normální zaměstnání, předpokládám peníze na ruku= peníze načerno, doufám, že nemáte děti...

rotkapchen
29. lis 2022

Nedělej to. Roztocis kolotoč zadlužení a uz se z toho nedostaneš. Bud si najdi práci na smlouvu a pokud to nejde, tak hledej menší bydlení, spolubydleni, abys nemusela tuto půjčku brát.

dianemash
29. lis 2022

Nedalo by se domluvit s majitelem na rozložení kauce do několika nájmů? Ze svojí zkušenosti vím,že se vždycky dá s lidmi nějak domluvit,pokud vidí,že nejsi vychcaná. A velkým krokem by měla být změna práce nebo minimálně smlouvy,protože takhle se může stát,že budeš brzo potřebovat půjčit i na nájem a to už je fakt cesta do pekla

letalnica
29. lis 2022

@jjasmina Je snažilka 😝

jjasmina
29. lis 2022

@letalnica ajeje 🤣🤣🤣🤣