Nemá někdo zkušenosti s minutovými půjčkami? Jsem u banky AirBank. Tento měsíc se sešlo děsivě moc věcí najednou (auto skoro totálka po srážce se zvěří, lednice, vylomil se gauč, již zaplacené narozeniny dcery). Že bych nemohla splácet se vůbec nebojím, ale bohužel jsme museli sáhnout do všech úspor a nevím jak vyjdeme. 😞 Nechci chodit za příbuznými a někde prosit o pomoc. Do teď byla půjčka můj největší strašák, ale když se daří, tak se daří a když se to ser*, tak všechno najednou. Jednalo by se pouze o 10 tisíc, splácení do půl roku. Nabízelo mi to snad jen 300 korun navíc. Je v tom nějaký háček? Nebo je to v pořádku?
Teda v rámci možností, půjčka v pořádku moc není, ale nejsem si jistá, že je zbytí... Jsem úplně na nervy, že budu muset počítat každou korunu a řešit jak se levně najíst a i tak se bát, jestli to vyjde, když normálně peníze máme, i úspory běžně máme až ke 100 tisícům. Stačí 3 týdny a takový mazec. Manžel už jede přesčasy, ale peníze nebude mít hned na účtě ...
Pravda je, že co Air bank píše, to skutečně platí. Bezplatné mimořádné splátky i doplacení. Já mám s nimi velmi dobrou zkušenost. Přešla jsem k nim i s hypotékou.
Co airbank píše opravdu tak je
Takže ano u airbank bych se půjčky nebála
V první řadě dýchej, nejsi první ani poslední, kdo nevyšel a někdy se to holt blbě sejde. Vypadá to, že to máš v hlavě srovnané, že si nepůjčuješ na kraviny.
Co kreditka, kdyz se splati do tusim 40 dni tak je to bez uroku a muzete hned zase pouzit 🤷♀️ jinak se samozrejme nevyplati 😊
Jestli už manžel dělá přesčasy, tak to bude krátké období kdy se musíte uskromnit, ne? 2-3 měsíce?Já bych si zbytečně z banky nepůjčovala, to spíš od té rodiny, když jde o pouhých 10 000.
@ludanlu Upřímně, já bych si raději půjčila desítku od banky, než mít pak na talíři od rodiny, že nám půjčovali peníze.
@levandule_k tak záleží jaké jsou v rodině vztahy, to je pravda.
To spíš vezmi kontokorent, a jakmile to půjde, zruš ho. Otazka třeba 3 měsíců, nezaplatis úroky.