Nevíte, zda banky půjčují když jsem na MD? MD mám do konce října, poté přecházím na RD.
Rekla bych,ze pokud si nechces vzit hypoteku,ale "jen" pujcku na par tisic,tak by ti pujcit mohli.
Nepůjčí, RP ani MP není příjem pro banku
Oprava MD mám do konce srpna.. koukala jsem na poštovní půjčku a ta ženám na RD půjčuje, ale já ještě RD nemám tak nevm
My ted resime pujcku....na nemocenske nepujci,ale jak prejdu na materskou neni problem
@petit.a.nge blbost normalne to pro ne prijem je, dokladala sem i pri hypotece, jen nezapocitavaji celou castku, ale jen tu nejnizsi ty necele 4000
@tulikiss jako spolužadatel určitě 😉
Nevím jak jiné instituce ale třeba Česká spořitelna nepůjčuje. Není to pro ně příjem ale dávky.
Když jsem byla na mateřské ta mi nepůjčil nikdo. Ne že bych si žádala ale ba naopak když mi někdo volal se super nabídkou ať už banka nebo někdo jiný a řekla jsem ze jsem na rodičovské dovolené tak mi hned řekli že mi vlastně nic nabídnout nemůžou. 🙂
Jak která banka. Některé započítají rodičovský příspěvek na základě vašeho prohlášení, že ho budete pobírat a v jaké výši, některé to jako příjem vůbec neberou. Např mbank vám to započítá v plné výši.
U nas na Slovensku nie, ani postova banka aj ked si na RD, musis pridat manzela a jeho prijem vtedy daju.
Banky určitě ne, max. pokud Vám bankomat nabízí třeba nějaké navýšení kontokorentu či tak, bez dokládání příjmů