Půjčí mi banka, když jsem na MD?

sarikslezak
15. črc 2017

Nevíte, zda banky půjčují když jsem na MD? MD mám do konce října, poté přecházím na RD.

petit.a.nge
15. črc 2017

Banky určitě ne, max. pokud Vám bankomat nabízí třeba nějaké navýšení kontokorentu či tak, bez dokládání příjmů

v_erunka
15. črc 2017

Rekla bych,ze pokud si nechces vzit hypoteku,ale "jen" pujcku na par tisic,tak by ti pujcit mohli.

petit.a.nge
15. črc 2017

Nepůjčí, RP ani MP není příjem pro banku

sarikslezak
autor
15. črc 2017

Oprava MD mám do konce srpna.. koukala jsem na poštovní půjčku a ta ženám na RD půjčuje, ale já ještě RD nemám tak nevm

dencadenda
15. črc 2017

My ted resime pujcku....na nemocenske nepujci,ale jak prejdu na materskou neni problem

tulikiss
15. črc 2017

@petit.a.nge blbost normalne to pro ne prijem je, dokladala sem i pri hypotece, jen nezapocitavaji celou castku, ale jen tu nejnizsi ty necele 4000

petit.a.nge
15. črc 2017

@tulikiss jako spolužadatel určitě 😉

popelka1984
15. črc 2017

Nevím jak jiné instituce ale třeba Česká spořitelna nepůjčuje. Není to pro ně příjem ale dávky.

lencak80
15. črc 2017

Když jsem byla na mateřské ta mi nepůjčil nikdo. Ne že bych si žádala ale ba naopak když mi někdo volal se super nabídkou ať už banka nebo někdo jiný a řekla jsem ze jsem na rodičovské dovolené tak mi hned řekli že mi vlastně nic nabídnout nemůžou. 🙂

sikope
16. črc 2017

Jak která banka. Některé započítají rodičovský příspěvek na základě vašeho prohlášení, že ho budete pobírat a v jaké výši, některé to jako příjem vůbec neberou. Např mbank vám to započítá v plné výši.

vrana80
17. črc 2017

U nas na Slovensku nie, ani postova banka aj ked si na RD, musis pridat manzela a jeho prijem vtedy daju.