Ženský ,poraďte prosím.
Minulý týden ve středu mi přišlo že máme přeplatek za plyn,splatnost do 26.6.
Zatím nic nedorazilo..to posílají až na poslední chvíli?
Jsou v tom dost peněz a ano ,mám nastavené vyplatit přeplatky na účet.
@hanka_12345 to jsou zmetci 😐
@terkaterka31 ano přijde to 26.6 ( 23.6 -26.6 )
@terkaterka31 tak pokud je tam splatnost 26. čekala bych to 25. , nebo 26. Proč zmetci? Však ti splatnost píšou.
@betelgeuzz spis bych rekla ze by to mohli poslat s tydenim predstihem, to poslou dvadny predem a clovek treba nemuze zrovna na postu nebo je odjety,v nemocnici atd a po splatnosti vam nedaj uz nic
@hanka_12345 však to pošlou na účet, proč by ti nedali nic? Nechápu, jak to souvisí s chozením na poštu.
@hanka_12345 když přijde složenka máte měsíc na vybraní většinou splatnost píšou že to do 26.6 musí bejt na účtu ...
@betelgeuzz nam preplatky nechodi na ucet ale slozenkou...takze asi tak to souvisi s poštou
@hanka_12345 autorka psala, že to má přijít na účet. A dopis jí přišel minulou středu, takže i kdyby měla složenku, tak má skoro 2 týdny na vybrání.
@hanka_12345 když vám to chodí na složenku většinou je tam napsaná splatnost cca měsíc na výběr není to že za dva tři dny propadne
@betelgeuzz to byla reakce na komentář výše, psala paní že čekala měsíc a půl než ji poslali přeplatek..sousedka má nedoplatek 300 Kč a musela do 3 pracovních dnů uhradit.
@terkaterka31 jojo jak mas nedoplatek posilajo okamzite a chcou to do par dnu, treba do 14 dnu , jak je to preplatek tak maji cas pomalu mesic a pul. Ja mela jednou preplatek na elektrine aspon 13 000 a cekala jsem na slozenku dobrej mesic ne li neco pres