Předschválená půjčka, schválí ji úplně nebo někomu ne?

findejsova1
19. zář 2014

holky když mate předschvalenou půjčku a chtěli zaslat jen doklady a podpisy smlouvy myslíte že to schvali uplně, nebo komu to schvalili a komu ne? Předem děkuji.

berenika39
19. zář 2014

Záleží na tom, jakou. Půjčku běžnou, spotřebitelský úvěr nebo tak, to si myslím, že by se nemělo na ničem zaseknout, když to je předschválené, prověřili si registry dlužníků a tak. U hypotéky na vyšší částky není nic jisté asi až do podpisu smlouvy.

findejsova1
autor
22. zář 2014

@berenika39 je to normalni půjčka od cofidisu. Tak snad to projde. a není to zas tak vysoká častka je to na 150 000,- tak to by snad mohlo projit.

berenika39
22. zář 2014

@findejsova1 tak to ano, oni za podmínek, jaké mají, dají každému. bud opatrná, mají strašné úroky, striktně vymáhají, mějte jednu splátku dopředu vždy připravenou. půjčka od nebankovních institucí je výhodná jen pro tu instituci. ale chápu, že někdy je to potřeba, že se člověk může dostat do bezvýchodné situace.

findejsova1
autor
22. zář 2014

@berenika39 no pravě my jsme v takové situaci že si musíme vzít ☹ tak doufam že to klapne jinak nevim co by jsme dělali, a děkuji za zpravy. dneska jsem jim jestě posilala znovu občanku že jsem ji omylem okopirovala dvě stejné strany tak jsem zvedava kdy daji vedet. Prosim drž palce. a ještě jednou dekuji

sidussarka
1. říj 2014

Ahoj kamarádka vzala úvěr od nebankovky museka sice zastavit byt, ale úrok má skoro jako v bance , říkala 18% a v případě, že nebude mít na splátky má 90 dníodklad. Snad měla šťastnou ruku. 🙂