Zdravím vás a mám dotaz..prosbu..víte někdo o nějaké práci přes internet na doma, která za to stojí??snažím se v tom nějak zorientovat, ale nedaří se 🤦 nechce se mi zkoušet náhodně a nalítavat na nějaký "podvody", tak bych chtěla poprosit o zkušenosti a třeba nějaké doporučení.. věřím, že to pomůže nejen mě, myslím, že je nás takových víc.. děkuji
@mimiamimia take poprosim SZ
@mimiamimia dobrý den, posílala jsem vám sz, ale neozvala jste se mi.... 🤷
@mimiamimia Mohla bych také poprosit o informace? Děkuji.
@mimiamimia Dobrý den, mohla bych také poprosit o info? Jestli ještě někoho potřebujete? Předem Vám moc děkuji
Dobrý den, ja zatím sice jeste nevidelavam, ale moje kamardky už ano, ja mam zatim jen levnejsi drogerii a kosmetiku. Zacala jsem totiz uklizet s drogerii od Eurony a ta me tak nadchnula, ze jsem ji zacala doporucovat dal a zacinam malinko prispivat do rodineho rozpoctu, je to MLM. Eurona ma ekologicky setrne vyrobky a je to hlavně česká firmy která už funguje od roku 2003 a nabizí příležitost.
@sorella88 kolik prispivas mesicne?
@marketka_m ze zacatku si nakoupis tu drogerii oskousis si ji a pak pokud se ti libi doporucujes ale asi pocatecni investice je aai za ten ctvet roku 5000 plus minus, ale drogwrie je kvalitni
@sorella88 jo ale kolik toho musis prodat abys z toho neco mela
@marketka_m je to MLM system
@sorella88 to mi je jasné 😀 ale některé MLM systémy jsou nastaveny tak, že musíš udělat hodně velký obrat měsíčni jinak neuvidíš ani korunu... tak proto se ptám...
Tak tak to funguje i tady
Dobrý den znám firmu, která nabízí spolupráci a přivýdělek přes sdílení svých skušeností (fotky, videa...) na sociálních sítích. V ČR a SR fungují asi rok. Jestli je to pro vás zajímavé ozvěte se pro víc info
@ekomanie mlm,tiande?global?faberlic? ktera dalsi?staci nazev.dekuji
Zadna neexistuje. Vse jsou jen podvody. Ja jsem tedy mela pres lety stesti a realitni kancelar hledala nekoho, kdo jim z katastru bude hledat a vypisovat adresy. Aby lidi oslovovali a dopisy, zda nechteji sve nemovitosti prodat. Ale jinak vsechna sestavovani propisek a tak podobne jsou kraviny. A na vyplnovani dotazniku si nevydelate. Ale ted me napada, ze Vam mohu vlastne praci nabidnout ja 😀 co se tu tak vypisuji kdyz... Uz mam takhle 3 maminky. Nebojte, neni to podvod. Napiste mi sz a ja vam poslu odkaz na nase webovky a pisnu Vam co by to bylo