Ahoj. Jsme s malou u OZP a dnes jsem koukala na tu jejich vitakartu...malá tam má 200 kreditů...na očkování to dělá asi 400 Kč...ale mě nejde do hlavy jedna věc...za co může malá získat kredity? Je jí 10 měsíců, tak podle mě moc možností nemá. A teď nevím..když jí dám naočkovat dejme tomu za 2000 Kč, pošlu jim tam formulář a doklad, tak oni mi pošlou jen těch 400 Kč?? Díky
Manželka je s malou taky u OZP a spokojenost, sice bonusy trochu omezili, ale to asi všechny pojišťovny. Taky jsme loni dostali 1000 na plavání a to už je pěkná pomoc. 😎
Ja jsem si teď nechávala proplatit 1.trim.screen a při vyplňování tam cvakáš kolik chceš uplatnit kreditů a píše ti to kolik to bude v Kč. Jinak za co lze získat kredity je tam někde taky psáno...
Jo a teoreticky bys myslím na malou mohla uplatnit i svoje kredity 😉
Je tam přímo záložka kde je uvedeno za co se dají kredity získat 😉
Pokud jsi u OZP i ty, můžeš jí svoje kredity "přeposlat". Každý rok automaticky nějaké kredity získáš, zároveň pokud odsouhlasíš nějaký výkon od lékaře jako zkontrolovaný, tak za to jsou také kredity ... fakt stačí kouknout do té záložky "Katalog kreditů/možnost získání kreditů" nebo tak nějak...
Dekuju za odpovedi. Me jde o to, ze nabizi napriklad na ockovani 300-1500, tak jak treba docilit tech 1500 u ditete...vite jak to myslim? Oni proste neproplati vic, nez kolik je kreditu? Napriklad u darce krve se vyplni formular, napise se, ze chci 1000 Kc a ofotit prukazku, poslu a je to. Bez ohledu na kredity...
proplati jen do vyše kreditu a to navíc 1kredit se ne vždy rovná 1kč (podle typu akce za kterou čerpáteí).
Ale účet si můžete schovat a znova ho uplatnit, až budete mít další kredity... tak mi to říkala pani na pobočce, snad jsem to dobře pochopila, až do výše ceny na účtu.
Jo OZP to má na netu v te záložce katalog kreditů... 😵
@danka4 můžu se zeptat jak se dá docílit aby mi proplatili ten 1trimestrální screening?
Já mám obě holky u OZP a tu vitakartu musí mít každá zvlášť? Já totiže lezu vždy jen k sobě, jako že se přihlašuju. Teď budu platit dceři fixní rovnátka, tak to jí teda svůj kredit šoupnu k ní, že, abych dostala zpět více peněz 🙂
@barunka1985 pokud máš vitakartu, tak stačí přes tu aplikaci poslat ofocený /naskenovaný doklad z toho screeningu ... musí být čitelné datum,jméno a musí tam byt uvedeno,ze jde o prvotrim.screening... pak si jen zvolíš kolik kreditů/peněz chceš uplatnit/proplatit. Ja si nechala proplatit celou 1000,- už nevím kolik to bylo kreditů,ale jinak bych je stejně nevyužila ...
@danka4 aha no vitakartu jsem si přihlásila přes net ale zatím nepřišla odezva a to už budou 3týdny, tak si spíš zítra zavolám na pobočku a zeptám se a nebo tam zajedu
a jak si volim kredity, kde je pak sbírám?
@barunka1985 To vše najdeš po prohlášení do vitakarty,ale to ti musí prijit poštou přihlašovací údaje ...ale me dorazily do týdne,tohle vypadá,ze se to nekde zaseklo...
OZP mají i facebookové stránky tam to řeší okamžitě, mají tam někoho online, samozřejmě přes den. Myslím že je to OZPáček, nebo tak nějak. Jakýkoli dotaz zodpoví do jednoho dne, aspoň moje zkušenost. 😎
to Denca 2000: To je jasné že Vitakonto u OZP mají obě holky zvlášť, tak jako pojištění má každá svoje, ne??!! 😀
@jarousek123 tak vitakonto mají dcery pod tím mým přihlášením, samostatně ho nemají. Pouze si rozkliknu nahoře zástup a mám tam obě dcery a kredit si mohu přesouvat z dospělého na dítě a naopak - mezi dětmi nelze 😉
A není to tak, že kredity získáš automaticky nějaký počet na rok a z toho pak čerpáš? Jsem u RBP a tam má každý nárok na 1000,- Kč ročně (platí to od ledna do listopadu). Předložíš účet, a částka z účtu se odečte z těch 1000 Kč (samozřejmě jen dané věci v dané částce). RBP a tvoje OZP jsou jediné dvě pojišťovny, které přispívají na dentální hygienu jen tak mimochodem (jsem dentální hygienistka a píšu pacientům pro tyto pojišťovny účty) 🙂
Tak to je super že je OZP jedna ze dvou, které proplácí dentální hygienu, to jsem sám nevěděl. Na ni ale jdeš jenom jednou a pak už nemusíš, ne? Je pravda, že dneska už většina lékařů než k nim přejdeš tak vyžadují aby si tím člověk prošel, asi z toho budou mít nějaký bonusek🙂 Nebo ne?
@denca2000 Kolik mají holky roků? U OZP má každý svůj účet myslím od 15let? Ne? 😨
Holky já s nimi mám teda velký problém, na emailové poradně radí jenom jakýsi referent a tím stylem, že zkopíruje něco z www stránek. Výsledkem je to, že já ani dcera jsme loni nedostali ani korunu na nic. A obávám se, že to propadlo... Nejraději bych přešla jinam, ovšem jsem u nich už snad od začátku a mám z toho trochu obavu. Ale ty kredity mě vytáčí, dřív se donesl paragon na pobočku a bylo to šup šup, tohle zlepšení nechápu. Ale v jejich časopise jsem četla, že je to snad za to, že vyluštíš křížovku nebo jim odpovíš na soutěž... Klidně poraďte "výhodnější" pojišťovnu se shodnou péčí.. .Teda abych jim nekřivdila v těhu jsem dostala cca 1000,-- na UTZ. A od té doby nic ☹ . A to chodíme plavat i cvičit 😅 . No jenom má zkušenost v reálu...
@jarousek123 Jedna dcera má 14 a druhá necelé tři roky.
@agne Letos se pojišťovna pochlapila a přispívá na spoustu věcí, včetně rovnátek. Chce to se mrknout na jejich web,pak otevřít Bonusy pro klienty OZP a podle věku naskočí, na co všechno lze získat peníze. Je tam i fitko a plavání,ale přímo v té Vitakartě je to přehlednější. A jinak nevyčerpané kredity opravdu propadají, taky jsem o dost přišla, ale mou nevědomostí. Jinak na FB mi paní skoro bleskově odpověděla ohledně zjištění kreditů svých holek a že je můžu převádět. Za mě letos spokojenost 😉
Přesně tak na OZP FB jsou reakce bleskové a poradí s jakýmkoli problémem. Oproti loňsku se OZP opravdu pochlapila, když se teď dívám na jejich stránky, ale jak píše denca2000 přes Vitakartu je to přehlednější. 😀
@agne Na referenta se vyp... koukni na FB OZP nebo OZPáček a tam ti během jednoho dvou dnů poradí a myslím, že je tam i chat online, ale to nevím jistě.
ahojky,nevíte za jak dlouho přijdou peníze na účet po tom co jsem si zažádala o proplacení I screeningu za ty jejich body?Děkuji
@mishutkaa ja si ted nechávala proplatit monitor dechu a do 14dnu na ucte
Kredity také nevím za co jsou, nejspíše za preventivní prohlídky. My jsme měli plavání za 2 tis a body se dají i přesouvat od rodiče či sourozence, pokud jsou ve stejné pojišťovně. Takže nám proplatili téměř půlku. Pokud máte 400kreditů, tak je to tam u konkrétní akce napsáno, jaký je poměr na výměnu za Kč.