Pojištění miminka, není to zbytečné?

nikketa
28. říj 2016

Ahoj, máte pojištěné mimčo? Není to zbytečné? Mám schůzku s pojišťovákem, tak aby mě nepřesvědčoval o něčem, co nemá smysl.

zandi
28. říj 2016

Zalezi o jake pojisteni se jedná😃 zivotni? Urazove? Odpovednosti? Ja zakladam pouze urazove pojištění, kdyby melo miminko (pozdeji spis batole) uraz, aby bylo denni odskodne a taky aby byly pojištěny trvalé následky. Životní se sporenim nezakladam, proroze ten urok sporeni je vzdy smesny a taky jsou tam ofuky s pripadnym zrusenim a různé poplatky (na to pozor, pojistovaci to neradi říkají a v případě, že neco pak chcete tak radi opakují, ze to mate v podmínkách a meli jste si to precist (coz je pravda). A u spousty pojistoven pokud sama mas pojistku odpovědnosti tak se automaticky váže i na tvé dítě. Takze tak 😃 Ja mam zdarma vedený u své banky spořící účet. Tam posilam korunky pro sve dítě jako sporeni. A taky až uznam za vhodny tak ty peníze mu kdykoliv dam, vyberu, zatrhnu.... to mi přijde rozumnější než mu zakladat ucet kvuli plysakovi co mu daji v bance 😃

kariii
28. říj 2016

Mame jen to zakladni, uraz, pobyt v nemocnici a podobne, jen behem prvniho trictvrte roku lezel 2 krat v nemocnici a uz dostal pres 10 000, tak uz ma i kasicku a mensi sporeni, kdyz si chudak vytrpel, urcite se vyplati

lv
28. říj 2016

Holky mám pojištěné ve své pojistce, dítě k dospělému vyjde levně. Od batolecího věku. Úraz, pobyt v nemocnici, trvalé následky,bez spoření. Ano odpovědnost je pro všechny členy rodiny, i dítě (psa), loni shodila svíčku za 600kč v obchodě.

franerka
28. říj 2016

můžu se zeptat na kolik takové spoření vyjde?

lv
28. říj 2016

@franerka mám dohromady 450kč obě holky+já, ale mám slevu, bez ní tak 600kc/měs

riannonn
28. říj 2016

@lv jestli se můžu zeptat kde máte pojistku udělanou? Mě ted došlo že momentálně nemám pojistku vůbec žádnou, a asi by to nebylo úplně špatný. Děkuji

kate013
28. říj 2016

Pokud máš ty nějakou pojistku,tak zkusit přidat mimi k tvé. Nemusíš platit další administrativní.poplatky..já mám malou na trvalé následky na 2500000 celkem podle %. Denní odškodné na úraz 500kc/den, hospitalizace na300/den, závažná onemocnění na 800000kc...cena i s pojištění mě smrti na 250000 vychází na 310kc...spoření mám u conseq investment na 500kc/m es..vybrat to mohu kdy chci,do 5dnu mám na úctě..

lv
28. říj 2016

@riannonn u České

ladyhacek
28. říj 2016

máme pojištěného syna - to jsem chtěli určitě - vždyť právě děti mají asi nejvíc úrazů > poznávají - padají.... a je hrozné na to jen pomyslet , ale stát se může cokoliv. Máme pojišťenou celou rodinu > pojistka pokryje všechny tři (čtyři) a celkově platíme méně než kdyby měl každý svojí pojistku.

barchen
29. říj 2016

Nemáme a pro dítě to považuji za zbytečné. Nejlepším pojištěním pro dítě jsou dobře pojištění rodiče 🙂
A nemyslím tím jenom životní pojištění. My nemáme ani ŽP. Chceme děti učit finanční a pojistní gramotnosti od malička ale jinak než uzavřením různých pojistek.

nikola_ste
7. říj 2017

Ahoj, nebudu popírat pracuji v Allianz pojišťovně a pro pojištění dítěte, ale i dospělého jsem jedině pro.
Allianz pojišťovna má pro děti i invaliditu z mládí, kdyby se tak dítěti přihodilo, nikdo ho v dospělosti už na invaliditu nepojistí. Zároveň máme až 26 závažných onemocnění. Těmto dvoum záležitostem nezabráníte.
Zároveň pokud má rodič pojištěnou hospitalizaci, tak mu hradíme 1 hospitalizaci v roce s dítětem do 7 let, takže pokud má i dítě pojištěnou hospitalizaci, dostáváte dvojí plnění.
Často jsou rodiče proti pojišťování dětí, ale pak dítě onemocní a musí se zakládat sbírky a rodiče poptávájí peníze všude možně, otec chodí do několika prací a další, já vidím jako základ mít nejdříve dobře zajištěnou rodinu.
Jako dospělý řekne, že nepotřebuje pojištění.. já sama poznala jak pojištění pomáhá, když přijde do rodiny smrt a další nemoci...
Prosím myslete na to.. myslím, že spoření není zdaleka tak zásadní jako mít dobře postaráno o situace, kdy nás zdraví zradí.
Hezký den.

vladanamatous
22. pro 2017

ahoj holky, jak jste to vyřešily? Já čekám v březnu, jsem spíš pro to, mít všechno pojištěno. Už jednou jsem měla celkem vysokou pojistnou událost v zahraničí, chci pojistit dítě, určitě minimálně úrazovku. Narazila jsem na tento článek https://www.hyperfinance.cz/magazin/dite-pojist... a pokud tu je klidně i někdo z pojišťovnictví, mám spoustu let životní a úrazové pojištění - ještě z dob studia, teď vlastně nastanou změny, budu máma, myslíte, že bych se měla sejít s někým z banky a probrat nejdřív svoje pojištění, než pojistím dítě? Svoji urazovku a životní jsem neměnila, protože nemáme hypotéku a nikdo se mi nikdy z banky neozval, tak jestli mám toto začít řešit a začít u sebe... budu ráda za jakékoliv info, pojistné plnění mám vysoké na invaliditu a nemoc, ale třeba minimálně za úmrtí... ještě bych ráda dodala, že s přítelem nejsme svoji, teprve to plánujeme po narození mimča

lv
22. pro 2017

@vladanamatous ano, začala bych úpravou své pojistky, pojistných částek a k ní přidala i dítě.

vladanamatous
27. pro 2017

tak jsem domluvená na schůzce v pojištovně .-) děkuji

cvachna
27. pro 2017

Holky,dělám u České už 5let a zaměřují se hlavně na úrazové,životní spoření.
Pokud chcete pro miminko,batole tak bych určitě dala jen úrazové.1000kc na den v nemocnici urazem, dnl max 300 a trvale následky 1000000 s osmi násobnym plněním.zavazne onemocnění tak na 800 000.
Pokud bude při dospělým tak to vyjde za super cenu 🙂

veroniquecz
27. pro 2017

@cvachna jaký je měsíční platba?

cvachna
27. pro 2017

Noo co jsem dělala naposled tak dítě s dospělým 600 a rodič byl pojištěný na smrt 4200 000.meli hypotéku.my s manželem máme dvě děti 9 a 6 a máme taky pojistku a platíme 3500mes. Ale máme ji max.zaplnenou.kazdy 6 000 000 na smrt i přirozenou 1700000.deti jen urazovky,nemocnice,trvalky.

barchen
28. pro 2017

@cvachna
Kazdy z rodicu na 6.000.000 pri umrti, 17.000.000 pri prirozenem, plus max. naplneni takze urazy, bezne nemoci, pobyty v nemocnici s dennim plnenim atd, jeste k tomu dve deti na urazovky za 3500 mesicne? Nezlobte se ale neverim, ze tohle existuje pri bezneho smrtelnika co nema zamestnaneckou vyhodu dane pojistovny 😉 Jsou to 2 roky co jsem premyslela o ZP pro sebe a manzela jeste bez deti. Nechala jsem si udelat nabidky od vice pojistoven. Chtela jsem pouze 2 veci. Plneni alespon 3 mil pri umrti jednoho a maximalni plneni pri nejtezsi invalidite, pokud by jeden zustal v situaci, vyzadujici 24 hodinovou peci natrvalo. Zadne jine plneni jsem nechtela, ani urazy, zadny pobyt v nemocnici, proste nic, jelikoz to nas financne nezruinuje. Vsechny nabidky byly temer totozne platba pojisteni min. 30.000 na rok na osobu. Oba zdravi, zadne urazy, zadne extrem.sporty. A ano, i CP dala stejnou nabidku a ta nase fin.poradkyne to "obhajovala" tim, ze proste 3 mil. na smrt je hodne vysoke plneni (a k tomu hodne vyluk k tomu umrti co tam jsou v podminkach zminene).

cvachna
28. pro 2017

Opravdu máme.poslete e mail a já vám udělám nabídku 🙂 výluky máme a to při sebevraždě do dvou let od založení.a na přirozenou máme 1 700 000 ne 17mil. To by ani nedali 😀 já vidím do plnění,dělám min. 15zivotek měs. A to co jsme vyplatili za prachy,neskutečný.

iv_ka12
28. pro 2017

No moje neter si v roce a pul zlomila stejeni kost na trampoline,nakonec byli radi,ze za to dostali aspon sedesat tisic,protoze to bylo utrpeni,sotva zacala chodit,tak zas nemohla,protoze mela sadru az po zadek.. pojistku bych nezanedbala,stat se muze opravdu cokoliv...

editah222
28. pro 2017

@cvachna ona se vyplatí pojistka i při sebevraždě?🙄

barchen
28. pro 2017

@iv_ka12
Dostali 60.000 to je pekne, urcite je potesila tato castka vzhledem k okolnostem co si mala vytrpela. Akorat ja v tom nevidim pridanou hodnotu. Pokud jsem s detmi doma, stejne se o ne staram bez ohledu na to, jestli jsou zdrave nebo nemocne. Pokud je to nemoc nebo uraz, co se da vylecit, tak udelam vsechno proto aby se vylecili bez ohledu na pojisteni. Chapu to v pripade, pokud treba rodic, na ktereho prijmech zalezi chod rodiny, musi zustat s tim nemocnym a prijem se omezi, nebo onemocni rodic co se stara o deti a ten druhy se musi pak starat o vsechny cleny rodiny. Proto porad rikam, ze nejlepsim pojistenim pro deti jsou dobre pojisteni rodice 🙂

pavses
28. pro 2017

Řekla bych, že u mimka se vyplatí mnohem víc než u dospělého. Syn 1,5 roku už 2x plnění pojistky, žádné velké úrazy. Ale než si osvojil chůzi, tak pár lehkých úrazů bylo. Já za několik mnoho let měla plnění jen jednou.

barchen
28. pro 2017

@cvachna
Napisu Vam zpravu kdyz budu u PC, pokud mi tedy udelate nabidku. 😊 Ale po tech zkusenostech jsem rozhodnuta spis zustat bez ZP, protoze to se nam vyplati vic.

zmrz_lina
28. pro 2017

U nás je pojištěný manžel, protože je hlavním živitelem rodiny. On si beze mě financne poradí, já bez nej (nebo s ním, ale v invaliditě) za současné situace ne. Máme to nastaveno tak, aby se nám v pripade,že se mu něco stane, zaplatily dluhy kolem domu,tzn.abych byla bez dluhu. Pojištění dětí je líbivé, z mého pohledu ale většinou spíš k ničemu.

cvachna
28. pro 2017

@editah222 ano ale až po dvou letech.je to v podmínkách,že plánovat víc jak dva roky se nedá a samozřejmě taky by neměl být dopis...