Zdravím, v televizi jsem zaznamenala, že hlásí opožděně výplaty dávek. Vztahu je se toto opožděni i na rodičáky? Popřípadě přišel už někomu okres Karviná?
Jde mi o to, že platbu za El. A zp. Mám do 15. asi opožděni o pár dní se nic nestane. Ale nerada bych někde dlužila. Chlapovi totiž chodí výplata až 20. Takže tohle chodí z rodičáku a nechci chodit do banky a uvolňovat peníze z jiného účtu s úsporami.
@monars já jsem z Opavy a řidičák přišel teď před chvílí.
Chodí mi vždy 7.v měsíci... (Rodicak) a zatím tedy nic ..., ale jsem teda Středočeský kraj
Ostrava a rodicak i přídavky přišly dneska jak mely
@monars No, vzdyt maji pravdu, do 30. se nejedna o zadne zpoždění, ty taky mas zalohu poslat do nejakeho data a poskytovatel taky nemuze resit proc to posilas posledni den, když minuly mesic si to poslala driv. A jinak opozdene nektere davky byly, protoze ten kokot na hrade vetoval novelu statniho rozpoctu a tedy urady ty penize od statu nemely uvolnene.
@monars ahoj, jsem z Karviné a rodicak ještě nepřišel. Nic jsme o opoždění dávek neslyšela, ale je fakt, že já na zprávy nekoukám, no snad to přijde jak má