Ahoj, nemáte někdo zkušenost, zda se dá sehnat neomezené volání do všech síti do 400 Kč měsíčně? Předem díky 🙂
Já mám neomezené volání s SMS a 1500 mb internetu za 499. Mamku s babi mám pod sebou a ty mají totéž jen s 200mb internetu za 299. Párkrát do roka je na to akce, jinak je to za 399. A je to O2 family, jestli se to tu může psát.
sazka mobil ma myslim 1000volnych minut +internet za 400,- https://www.sazkamobil.cz/tarify#a_nabidkatarifu
@pida1x u virtuálních operátorů určitě, ale podle mě je potřeba počítat s horší kvaliou služeb. Nechci nikomu dělat reklamu, ale v tvé cenoé realci jde neomezené volání v této cenové relaci sehnat celkem lehce.. anebo kontaktuj společnosti, že máš zájem o služby a jaké máš podmínky. Určitě doporučuji základní pravidlo-> co je psáno, to je dáno. Ani z osobního hovoru, tak ani z telefonátu v dnešní době nemáš jistotu, že ti něco jen nenabulíkují a bohužel je ralita potvrzena ve smlouvě, ale lidi je nečtou.
Ano, vodafone. Ja mam 449, ale vim o lidech, co maji za 399 a dokonce za 299. Neomezene volani, neomezene sms a 500 Mb data
@pida1x u Babise😂