Prosim Vás, jaké máte zkušenosti s pojištovnou OZP? ted do 31.3.2016 je možnost změny zdr. pojištovny a přemýšlím, že bych ji změnila...s tou stávající nejsem moc spokojená a tato mi přijde celkem lákavá, i co jsem pročítala různá fora, tak si ji celkem chválili...díky za info a pěkný den 😅
Zkušenost nemám, ale zjisti si jestli s ní mají smlouvu tvoji doktoři (obvodní, zubař, gynekolog...). Aby si potom nemusela hledat jiné doktory nebo si něco zbytečně hradit sama. 😉
Jsem u ni uz cca 19 let a stale spokojena. I nase mala a presel i manzel. Zadne vyhrady ci jakakoliv nespokojenost.
Jsme u ní celá rodina a jsme maximálně spokojení.
mám jí, přešla jsem a jsem spokojená. Dost toho proplácí a mají sledování toho, co za tebe zaplatili online - to je bomba.
Byla jsem u nich před pár lety a spokojenost. Před rokem jsem k nim přešla od VOZP a naprosté zklamání, ve srovnání s VOZP mi nedali opravdu nic, nebo snad 200 na rok. Prostě tragický. TAkže jsem se tak rychle jak to jen šlo vrátilo k VOZP, kde mi proplácejí plavání pro děti, solnou jeskyni, cvičení atd.
Já jí určitě doporučuji. Když se tam prihlasis do vita klubu tak za kazdou navstevu lekare dostavas body a ty si pak mizes nechat proplatit..mne to ted proplatilo ockovani dceri za 2500kc a ted tam budu posilat proplatit druhe ockovani za 2000kc. Takze u me apokojenost 🙂 jsem u ni uz 10let a nikdy se mi nestalo ze by nemeli s nejakym doktorem smlouvu..
taky jsme u OZP celá rodina, používame i vitakartu. Zatím žádný problém nebyl
Jo, celkem "dobrou", jejich externí náborářka mě podvedla a přepsala od VOZP, zcela vědomě mě obelhala a celou dobu mluvila pouze o Odborech zdravotních pojišťoven a jejich programu Benefit a jak je vše podmíněné pouze pravidelnou preventivní prohlídkou a nezáleží na tom, u které pojišťovny jsem 😀 Ještě jsem koukala pozorně, co podepisuju - jen správnost osobních údajů 😉 a když mi pak přišlo lejstro, málem mě "vomývali" 😀 No prostě super - běhání po pojišťovnách, vyřizování mailů a "bububu" telefonátů, jen abych zůstala tam, kde jsem.. Potom na pobočce u nás ve městě bylo vše vyřízeno během deseti minut, koukala jsem na web a do prospektů, program opravdu mají výbronej, a na ty benefity proplácí opravdu kde co.. Nebýt té blbky náborářky, možná bych uvažovala i o přestupu, na pobočce se mi moc omlouvali, že takovýmto způsobem je to opravdu nefér a dost smutné, co jsou mladý holky schopný udělat pro provizi...Pak má jeden mít důvěru v instituci, když se k ní dostane takovýmto způsobem, že? ještě jsem té milé paní za přepážkou řekla, že do budoucna o přestupu budu uvažovat, ale že jsem zvyklá takovéto záležitosti dělat z vlastních rozhodnutí :D Mimoto negativní reklama - taky reklama.... 😎