Jsem od ledna na rizikovém, termín mám v polovině září a na konci května mi končí smlouva v práci (vím, že jí neprodlouží), PPM bych dostávat měla. Poté až mi v práci skončí smlouva, kdo za mě bude platit nem. a důchod. pojištění? Pořád zaměstnavatel, když mu budu pořád nosit neschopenku až do začátku PPM? A má se to nahlásit na pojišťovnu? Nebo se to nahlásí až od té doby co začnu pobírat PPM? :nevim: Jsem trošku bezradná. Děkuji za každou radu 🙂
@klllarinka01 Zdravotní za tebe platí stát, důchodové nikdo. Na pojišťovnu si radši zavolej, jestli tě tam stále vedou na PN, jinak nikde nic nehlásíš.
@lv Na ÚP ji nezaregistrují, když bude na PN.
@xpila A to důchodové za mě neplatí nikdo do té doby než se zase nastoupí do práce? Ve zdravotní pojišťovně se poptám, jak mě tam vedou - měl to ale nahlásit zaměstavatel, ne? Ale pro klid v duši se tam poptám. Já právě někde četla, že se pak na pojišťovně hlásí, kdy se začne pobírat PPM.. Na pracáku se evidovat nemusím, to jsem docela ráda 🙂 Jinak děkuji za radu. 🙂
@klllarinka01 V pracovní neschopnosti zůstaneš až do mateřské(6.týdnů před porodem),lístek na peníze budeš nosit zaměstnavateli.Zdravotní za Tebe platí stát,od května si lístek na peníze můžeš nosit sama na OSSZ a zaměstnavateli posílat kopii.Na pracák rozhodně nechoď,zůstaň na nemocenské až do mateřské
@klllarinka01 Ano, měl to hlásit zaměstnavatel, ale ty přechody je vždy lepší si ověřit. Stejně pak při přechodu na PPM a RP. Důchodové zas budeš odvádět, až budeš pracovat.
@soyevita To nebylo určitě myšleno tak, že by ukončila PN. A na mateřskou klidně může nastoupit už 8 týdnů před TP, když bude chtít. Ale samozřejmě výhodnější je těch 6...
@soyevita Děkuji, děkuji. Na pracák se určitě nechystám a chci být na nemocenské až do těch 6-ti týdnů před porodem. Lístek na peníze zaměstnavateli nosím a bylo mi řečeno, že pak budu nosit i když už u něj nebudu zaměstnaná. A žádost o PPM pak dám taky bývalému zaměstnavateli, že? Jsem ráda ohledně toho zdravotního, že vím, kdo to bude platit, dneska mě to najednou napadlo a bála jsem se, abych někde neměla nějaké problémy..
@klllarinka01 Lístky na peníze nos klidně dál zaměstnavateli, stejně tak mu dáš žádost o PPM.
@xpila dobře, nosit mu to budu i nadále. Už jsem se v tom trošku začínala ztrácet, co, kam dát, kdy atd. ☹ A děkuju.
zjistila jsem od zdrav.pojiš´tovny nějaké informace, tak je předávám dál, třeba se budou někomu hodit:
po dobu pracovního poměru se nemocenská na zdravotní pojišťovnu nehlásí, není pro zdravotní pojištění podstatná.
Pokud dojde k ukončení pracovního poměru má zaměstnavatel oznamovací povinnost, ale pouze nahlásit ukončení zaměstnání.
Skutečnost, že je nemoc v ochranné lhůtě ná povinnost hlásit pojištěnec, a to do 8 dnů od data ukončneí pracovního poměru. Pokud trvá stav pracovní neschopnosti již delší dobu, požádá si pojištěnec na ĆSSZ o potvrzení o výplatě nemocenských dávek a toto doloží na zdravotní pojišťovnu. Tím si nahlásí státní kategorii plátce a bude za něj zdravotní pojištění hrazeno
státem.
Ohlašovací povinnost o změně kategorie plátce nebo důvodu pro ni je vždy do 8 dnů od data změny. Pokud tedy nastoupí žena na MD/RD, oznámí to a doloží potvrzením o přiznání dávek v mateřství/rodičovství.
myslím, že po ukončení smlouvy se hlásíš na úp