Kdo dá vyšší půjčku?

findejsova1
9. zář 2014

holky nevite kdo by dal půjčku? tak 150 000,- mame přijem se všim všudy 40 000,- ale přiteli ji nedaji protože nezaplatil jednou hypoteku a už je pry nespolehlivy a mě v bance nechcou dat. ☹ nevite kdeby kdo půjčil?

terinka1989
9. zář 2014

my sme brali v CSOB tiez cca taku vysku na 3 roky a vychadza to cca 5500 mesacne... prijem sme mali tiez podobny a dali v pohode.... jemu samemu by tiewz nedali ale ked som bola ako spolurucitel tak v pohodicke... ked sme vysli z banky mali sme peniaze na ucte 🙂

radushka1
9. zář 2014

@findejsova1 No po pravdě, jestli je přítel na černé listině a ty na mateřské, moc růžově bych to neviděla, i když může mít tvá banka předschválený limit, bez dokládání příjmů, což na 150 tis. bývá... Co doporučuji - obejít si pár bank a poptat se, mívají různé akce, akviziční akce, atd. ... Jen pozor na nebankovní spol, ti dají, ale pak se z toho po*

terinka1989
9. zář 2014

@radushka1 podla mna je jedno ci je na materskej ... ked maju prijem okolo 40 000 tak by im to mohli dat ale najlepsie je sa spytat v banke...My sme si brali pozicku na refinancovanie priatelovych dlhov uz aj u exekutorov a neriesili to...dali nam ju a teraz ju splacame uplne s prehladom... 🙂 drzim vam palce aby vam to vyslo.

radushka1
9. zář 2014

@terinka1989 ...dělala jsem v bance ... ono záleží na tom, jestli jí jde celých 40 tis přes účet, vypochopila jsem,ž e nejsou manželé... vím jen rámcově, úvěry jsem nedělala... Ale vím, že mateřská je mateřská....

terinka1989
10. zář 2014

@radushka1 my sme mali na páske iba základ obaja a tiez sme neboli manzelia... tak neviem ako to maju..ale v kazdej banke asi inak tak tam jej asi najlepsie poradia...

mirule007
4. říj 2014

@radushka1 když jste dělala v bance můžu se zeptat? není to úplně k tady tomuto tématu ale - když jsem a RD dali by mi v některé bance konsolidaci půjček? Vše řádně platím (na ničem nemám zpoždění a ani žádný dluh) ale by fajn platit o něco míň je mi jasné že se to protáhne na více let ale teď by to nebylo marné, platit o něco méně. Myslíte že by se na to přihlíželo že vše řádně platím? děkuji

evaviki
4. říj 2014

@mirule007 zkus unicredit.. sice neda nejlevnejsi urok, ale konsolidace je u nich nejjednodussi a pa to treba nekam prevest najednou..

petule22
4. říj 2014

Dělám ve spořitelně, písněte mi zprávu zkusím zda byste prošla 🙂 @evaviki
@findejsova1

mirule007
4. říj 2014

@evaviki a dají i když jsem na RD ?

evaviki
4. říj 2014

@mirule007 podle vseho ano, pokud teda radne splacis https://www.unicreditbank.cz/web/obcane/uvery/p...
(nemusis rikat, ze si na MD, jen nedodas prijem..)

teeerez
4. říj 2014

@mirule007 osobni zkusenost s konsolidaci pujcek nemam, ale kdyz radne platite tak si myslim, ze je vcelku jedno ze jste na RD. Zkusila bych Air banku, jejich pravidla jsou hodne vstricna 🙂

barinkas
4. říj 2014

@evaviki nedodá příjem? To asi ne, ne? Při každé půjčce či úvěru je třeba příjem, který se ověřuje, pokud nejsi "známý" klient... Dělala jsem pro Cetelem před lety, každý příjem ověřují, když jsi u nich něco v minulosti neměla, dle mě to takto dělají všude... Tam se ověřoval příjem u úvěru pár tisíc...Tím, že ověřují příjem myslím, že volají do zaměstnání... na mateřské (rodičovské) se půjčky nedávaly.

Nevím, ne jaké černé listině je přítel, banky třeba např. Solus, který bere v potaz právě CTLM, Home credit atd,. neřeší...teda většinou.

evaviki
4. říj 2014

@barinkas ne, nedodava.. napr. pri refinancovani hypoteky taky nemusis dodavat prijem (kazda banka to ma jinak, ale kdyz je to splacene min. rok, tak staci prijmy cestne prohlasit) Kdyby chtela novu pujcku, musi prijem dodat.. pri konsolidaci nemusis..

barinkas
5. říj 2014

@evaviki já myslela na novou půjčku, jelikož co jsem pochopila, tak žádnou nemá...

evaviki
5. říj 2014

@barinkas jj, to ano.. ja ale nepsala zakladatelce, ale mirule007,ktera se ptala na konsolidaci pujcek 🙂 jsme se nepochopily 🙂

barinkas
5. říj 2014

@evaviki to se omlouvám... 🙂 jsem si nevšimla...

mirule007
5. říj 2014

@evaviki no zkusila jsem jim napsat na to unicredit bank zítra bych měla vědět zda ano či ne tak pak poinformuji za zkoušku nic nedám 🙂 moc děkuji za tuhle radu 🙂

markym11
6. říj 2014

My si půjčili u Equa bank. S podmínkama jsme spokojeni. Jak je to malá banka, tak nemají tak vysoké náklady a přijde mi, že mají celkově dobré služby. Zkus i tam a uvidíš.

mirule007
6. říj 2014

@evaviki moooooockrát děkuji za radu 🙂 již mám vše vyřízené u Unicredit bank, příjmy nechtěli při refincováno půjčili i nějaké peníze navíc takže můžeme předělat byt 🙂 velive vstřícný přístup a rychle vyřízení 🙂 i úrokova sazba a RPNS jsou super 🙂 takže ještě jendou moc díky a posílám srdíčko :-*

evaviki
6. říj 2014

@mirule007 prima, jsem rada 🙂

annielok
6. říj 2014

@findejsova1 než chodit od banky k bance, je lepší si zajít za finančním poradcem, kdyby jsi byla ze Šumperska, dohodila bych ti skvělou paní. To že jsi na mateřské nemá na půjčku žádný vliv, je to pro banky jednoduše sociální dávka a to už berou na vědomí. I my s přítelem čekáme až já budu na mateřské, abychom si mohli půjčit a koupit domeček 🙂 Bohužel na neschopence mi nic nepůjčí, ale mateřská či RD už je pro ně něco jiného než nemocenská. Finanční poradce ti nabídne pouze možnosti, které banka má a chodit od banky k bance mi příjde zbytečné, to už je lepší najít si schopného člověka, který se v tomto orientuje ve všech bankách a řekne opravdu jaká je vaše možnost a kdo by vám půjčil.. 🙂 Naše známá pracuje pro tuto společnost, zkus se podívat na jejich webovky a najít si ve svém okolí fin. poradce 🙂 http://www.fincentrum.com/ hodně štěstí 😉

michal636
Odpověď byla odstraněná
Zobraz