Ahoj holky, od r.2010 jsem na MD ... RD a pak MD a RD (s druhým dítětem) ... za rok 2013 mi bude dělat daně zaměstnavatel (propláceli mi dovolenou). Teď mi došlo, že jsem měla příjem i v roce 2011 a 2012 a nedělala jsem si daně. Jde to dodat zpětně nebo to mám nechat být? Díky
@glimmer Zaměstnavatel nepodává daňové přiznání, ale dělá tzv. zúčtování daně. Daňové přiznání lze podat až 3 roky zpětně, ale musí se podat přímo na FÚ.
Holky, chtěla jsem se zeptat, pokud mi z mojí bývalé práce spletli zúčtování daně a neumí to z nějakého mně nepochopitelného důvodu napravit a jsou si jistí, že to mají dobře. Mohu podat nějaké opravné daně sama??? Pracovala jsem pouze půl roku, zbytek nezaměstnaná, mám nárok na celý daňový bonus (odpočet na dítě).
Děkuji, to jsem vydělala, já jen, zda můžu podávat přiznání, když mi účetní udělala zúčtování daně.
Děkuji, snad mi zúčtování daně okopíruje .-)
Zdravim, mam k vam prosbu. Procitam si tu prispevky o vraceni dani zpetne a chci se zeptat, kdyz jsem byl vedeny na UP unor az zari 2013 jestli mam narok na preplatek. Nastoupil jsem v rijnu do zamestnani a dalsim rokem mi ucetni udelala danove priznani a bylo mi vraceno na preplatku 130 kc. Je to mozne ze to bylo tak malo? Dekuji za odpoved a pokud bych mel narok na zpetne pozadani, mam vubec moznost to jeste podat? Diky
@manowarman Pokud si měl malý plat tak to možné je.
@glimmer Jde to dodat až 3 roky zpětně.