Tuším, že už jsem tady podobné téma jednou viděla, ale teď ho nemohu najít 😒 Potřebovala bych poradit, jaké uzavřít úrazové pojištění pro děti. Resp. s kterou pojišťovnou jste spokojeni a doporučujete u ní úrazovku uzavřít. Já jsem si nechala před časem od "nezávislé" finanční poradkyně nabídky vypracovat, ale asi zas tak "nezávislá" nebude 🙂 Předem díky.
Fajn, díkes. Já mám ty nabídky od Č. poj., Generali a Kooperativy. Nějak se mi z toho nepozdává ani jedna. Tak pátrám dál 😉
My jsme nejdřív uvažovali o pojištění ale pak jsme to neuskutečnili a řekli si že peníze dáme prckovi na stavebko. Když jsem si přepočítala co bych do pojištění dala a kolik by tam měl naspořeno cca v 18 byl to nepomněr. Takže zatím peníze na stavebko a až bude větší tak uvidíme jestli něco vybereme.
Zorino, já nechci dětem spořit, resp. spoříme na stavebko. Tady mám na mysli klasickou úrazovku.
Já i můj syn máme úrazovku u České Pojišťovny 😉
bera já mám pro holky u ČSOB a platím ročně 1500,- a když si Didina zlomila klíční kost předloni tak jsem to platila rok a dostala za to 4000,- za 14 dní marodění