Investice od Pana Jiřího a od paní Silvie. Máte zkušenost?

6. říj 2022

Dobrý den, mate zkušenosti s Investici od pana Jiřího a od paní Silvie? Dáte peníze udělá vám to nějakou investici s tím, že vám to mají vyplatit. Malé částky vyplatí, ale jak už je to velká částka tak už to neudělají… Drží lidem peníze vic jak měsíc… bohužel to není malá částka.. Hledám osoby co s nimi mají stejnou zkušenost ať můžeme podat trestní oznámení na policii. Dělám tohle jen z důvodu, protože i když je to lidská hloupost přesto to jsou jejich peníze které jim dali v naději s tím, že se jim vrátí aspoň ten vklad …ne aby z nich dělali idioty..
Kontakt

+420 704 832 642 paní Silvie

+420 776 828 471 pan Jiří

levandule_k
6. říj 2022

Chtělo by to napsat příjmení, jsem se ze zvědavosti chtěla podívat, kdo je pan Jiří a paní Silvie.

Se divím, že někomu není podezřelý způsob informací, dejte nám peníze, my vám uděláme nějakou investici a pak vám to vyplatíme...

ruzova_pastelka
6. říj 2022

Prosím, řekni, že znáš jejich příjmení a nesvěřila jsi peníze někomu jen na základě křestního jména...

mimi1004
6. říj 2022

To vypadá na typickou pyramidu. A chtělo by to více informací o těchto dvou lidech.

autor
11. říj 2022

@mimi1004 to je ten problém, když jsem se ptala kamarádů tak opravdu nikdo nic neví.. klasika někdo se k tomu dostane omylem dostane peníze a řekne to dal.. a už další informace nezajímají. Číslo hádám bude na kredit jediné co musí byt na jejich skutečná jména budou účty. Jinak s panem Jiřím se setkali i osobně…

mimi1004
11. říj 2022

Tak jestli jsou ti lidé tak blbí, tak jim to snad i patří, sorry.

levandule_k
11. říj 2022

@mimi1004 Také mi to hlava nebere, i když je to kámoš a říká, že tam dal půl míče, tak si sakra ověřím, co to je, ptám se rizika, ptám se kam, peníze vůbec jdou.

gracinka7
11. říj 2022

Neříkej mi, že je někdo doopravdy takový hlupák 🙈🤦

autor
12. říj 2022

@gracinka7 Jde o to, že to udělali, ale asi 2-3x se jim peníze vrátili a až teď mají takový problém. I když udělali fakt chybu tak neznamena, že si oni můžou nechat peníze.

levandule_k
12. říj 2022

Ano samozřejmě neměla by se vinit oběť, protože vinný je vždy agresor, protože agresor páchá nepravost nikoliv oběť. To je relevantní poznámka. Ale člověk si musí dávat pozor, kam peníze dává, protože existují různí typy šmejdů.

Za mě z Jiřího a Silvie nic nedostanete, vsadila bych si na to, že peníze jsou v čudu. Rovněž si myslím jako @mimi1004 , že to byla pyramida, zhodnocení se vyplácelo z vkladů nových klientů ne tím, že ty peníze se investovaly do nějakého projektu, který se zhodnotil a vyděl peníze.

Nějak nechápu, proč jsi nenapsala ani příjmení, když hledáš lidi, co se napálili jako ty....

hojda
12. říj 2022

Ach jo, to je daň za blbost☹.

levandule_k
12. říj 2022

Dvakrát třikrát tě uchlácholili s malou částkou, přesvědčila jsi se, že to funguje a svěřila jim víc peněz. To, že ti 2-3 investice vydělá není zárukou, že po čtvrté neskončíš ve ztrátě.

autor
12. říj 2022

Prijmeni nenapisu, protože proste opravdu nevím.. psala jsem na to číslo smsku, kde jsem ji řekla o trestním oznámení a místo aby mě blokla furt si ptala aby zjistila kdo jsem, ale dostala strach takže si myslím, že pryč ani nebudou .. já to tady psala zda někdo nemá stejne zkušenosti nebo aby někdo neudělal něco podobného.. jako dost lidi udělá vzdycky nějakou blbost.. Ano investice se nikdy nemusí vrátit, ale vylozene jim psala jak už to posila a takové věci..

autor
12. říj 2022

Jinak já do toho peníze nedala, ale zrovna moje dvě kamarádky.. tolik peněz nemám abych to mohla někam investovat 😃 a ani své prijmeni nepíšu z toho důvodu protože baba si mě už hledala podle čísla na internetu, ale to číslo patřilo před tím někomu jinému. Takže si myslela, ze mi je 48 a jsem z Prahy 🙂

autor
12. říj 2022
levandule_k
13. říj 2022

Dneska na mě vyskočil článek od seznamu:

Mladá finanční poradkyně lákala klienty na zdánlivě zaručeně výhodné investice – do obecních bytů, italské módy nebo do byznysu s těžbou kojenecké vody, o kterou prý mají zájem arabští šejkové. Teď ji odsoudili za podvod.

„Řekla, že za každý půjčený milion budu mít možnost získat tři byty. Takže jsem si šla půjčit peníze od otce,“ popsala Lucie Seznam Zprávám. Na dotaz, zda jí celá tahle transakce přišla legální, přiznala: „Probudila se ve mně chamtivost.“ Pochopitelně žádné obecní byty nezískala a nedostala zpět ani vloženou investici.

Kompletní článek zde:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot...

xxx3d
13. říj 2022

lidská hloupost - dát peníze někomu, protože někdo jiný (známej, kámoš...atp) říkal, že mu to klaplo, a když nic, tak o vklad nepřijdou - tak to by mělo taky patřit pod trestní odpovědnost.
ach jo.

kopretinka001
14. únor 2023

Dobry vecer , mam stejnou zkusenost , posilala jste penize na cislo uctu 1747662015/3030 ?

kopretinka001
14. únor 2023

Take jsem jim poslala penize

kopretinka001
Autor odpověď smazal
Zobraz
qera
1. bře 2023

Dobrý den, ráda bych opět otevřela diskusi
Známá také investovala. Jsou nějaké novinky?

qera
Autor odpověď smazal
Zobraz