Ahojda,
maminy, je tu některá, co řeší insolvenci? Tedy mi jí máme rozjetou, ale na pokec..
Jak to zvládáte? Občas si říkám, že to byla blbost 😀 😀
Díky za uklidnění 😀 😀 😉
já teď budu mít soud... můžete mi kdyžtak napsat jak to probíhalo a tak? 🙂
@stralisek
Dobrý den, také přítel chce jít do insolvence.. přítel má plno dluhu tak to chceme zkusit, čekáme čerstvě miminko, chci se zeptat zvládáte to ? Jak to probíhá ? děkuji za info
záleží na výši dluhu a příjmu.. já jsem podepsala tzv smlouvu o duchodu.. to je aby měl správnou výši na splácení.. to mu spočítali předběžně v bezplatné poradně.. sepsali se dluhy,oběhal soud ,aby věděl kde všude má a kolik.. no a čekali jsme na verdikt.. sledovali jsme to na isiru.. povolení přišlo od soudu cca do 5 měsíců.. každý měsíc k 25 posíláme sami částku určenou.. vloni se nám narodil syn a přestal platit alimenty na starší dceru.. tak jsem zažádala o snížení..opět doložit výdělek, napsat důvod,podařilo se o 3000 kč snížit.. ač je insolvenční správce někdy protivný,na podzim se nám posral kotel,poslali jsme asi o 3000 mín,a jednou jsem mu volala,a taky jsem poslala min..
blbost je to nezkusit.. přítel ji má přes 3 roky.. zatím se to dá zvládat,i když jsou měsíce,kdy skřípu...