Ahojda maminy,
je tu také nějaká, která má přítele nebo manžela, který je v insolvenci? Jak to zvládáte? nejlépe po všech stránkách? finanční je asi jasná.. to je masakr.. tudíž na psychice to taky nepřidá.. 😅
Na jednu stranu je 5 let nic, ale na druhou stranu to je děsně dlouhý...
Díky za tipy.. 😉
Dobrý den.
Máme řadu klietek a klientů, kteří naopak hodnotí oddlužení i po finanční stránce jako zlepšení oproti předchozímu stavu. Zejména u společného podání manželů se situace velmi často pozitivně projeví i na příjmech manželů, tedy tom, co jim v oddlužení zůstává. Nelze paušálně říci, že oddlužení znamená snížení příjmů dlužníka (tedy myslím toho, co jemu z příjmů v oddlužení zůstává).
Hezký den JUDr. David Vozák
my měli v červnu dva roky za sebou a občas je to pěkná prudaaaa 😀 😀 😀 už se těším, až to bude za náma..
Dobrý večer, oživuji tuto diskuzi, prosím, je tady někdo, jejíž manžel šel do insolvence, zajímá mě insolvence jednoho z manželů, jak to chodí, zda se do životního minima započítává i můj plat. Předem díky
Tak za nás návrh je podán teď už jen doufat že mu to uznají...
Tady nejde tedkom o přijem, u schválení, protože to je ok, mě zajímá, hlavně, když mu musí nechat soud životní minimum, počítá se to i s mý platem, nebo z jeho platu mu to musí zůstat? 😒
u nás v rodině to není, ale mám takových několik známých a trochu do těch oddlužení i vidím, takže znamená, co tě zajímá. Vcelku řečeno, pokud člověk poctivě splácí, tak je to velmi dobrý způsob se dluhů zbavit a ještě se zbavit exekucí 🙂
pošlu IP ;)