Exekuce na nemovitost, nevíte co s tím?

cicimicinka1
12. únor 2015

Holky,po všech peripetiích a starostech mám exekuci na pozemcích a už mi je chce pan soudní exekutor dávat do dražby,resp.běží mi 20ti denní lhůta ☹ ...nevíte co s tím?kontaktoval jsem firmu,která se zabývá výkupem nemovitostí s exekucí,ale táhne se to už týden ☹ ...nemáte s tím některá zkušenost nebo nepracujete některá v oboru??moc děkuji...

padura
12. únor 2015

Ahoj, já jsem částečně z oboru 🙂. Pokud ti běží lhůta, tak pravděpodobně se čeká na uvalení exekuce na pozemky. Jakmile budou zahrnuty do exekuce, tak je jen tak prodat nemůžeš.... může je zabavit exekutor, včetně veškerého dalšího majetku.... Zkus se domluvit na nějakém řešení, pokud ti chtějí zabavit pozemky, tak to asi nebude na splátkový kalendář po tisícovce, ale zkus splácet po adekvátní částce... neznám tvojí situaci, tak nevím... Piš klidně IP.

sannnya
12. únor 2015

dneska vykupují nemovitosti s exekucí i realitní kanceláře, dokonce banka je schopná zafinancovat nemovitost zatíženou exekucí, ale vždy je to velmi individuální, protože je třeba se domluvit s exekutorem, nějací jsou vstřícní, jiní ne......každopádně firma, která se zabývá výkupem nemovitostí s exekucí ti dá cca tak 50% tržní ceny nemovitosti a to pouze za rezidenční nemovitosti, ostatní možná budou ještě níž, do toho bych nešla, dokonce jsem se setkala i s případy, kdy exekutor čekal, než realitní kancelář najde kupce ......prostě záleží na koho narazíš......škoda, že nejsi ze severu, znám lidi, kteří dokáží pomoci, ale firmy, které se na to zaměřují tě oškubou jak slepici