Nevím zda-li to sem patří. Ale docela bych potřebovala vědět, co vše mi můžou strhnout z peněz, spíše jakou částku. Na jaké peníze z platu či sociálky mi mohou a nemohou sáhnout? Popřípadě co doma? Abych nepřišla o vybavení...? Děkuji
Dobře děkuji moc 🙂
Nechci se nikoho dotknout, ale s panem Kadorou má spoustu lidí špatné zkušenosti, vezme si zálohu a pak se nic neděje, až po tom, co někde uděláte ostudu, třeba na FB, tak se Vám ozve a začne to řešit, to trvá další měsíce a měsíce a naslibuje hory doly a nakonec vypíše formulář stažený z internetu a Vám za to naúčtuje nehorázné peníze a pozor, pokud si náhodou někde stěžujete nebo napíšete na něj kritiku, okamžitě Vám začne vyhrožovat a pokud to jde tak mazat příspěvky, na FB má několik profilů a není možné se ho zbavit. Uvažuji o trestním oznámení! Obtěžuje, volá, píše sms a řekla bych, že to hraničí se stolkingem, je to nebezpečný člověk a varuji před ním! Musím to šířit dál, abych pomohla co nejvíce lidem proti nekalým praktikám pana KADORY a jeho manželky!
Záleží co je to za exekuci..u přednostní ti mohou vzít až 2/3 a u nepřesnostmi 1/3 ....v praxi známému brali při platu 16000 kc, bezdětný, u přednostní 6000 u neprednostni 3000.
@lyra265 Dobrý den, opravdu je to tak špatná zkušenost?Poslala sem mu všechny podklady a už je to téměř tři měsíce,vždy na fb píše že to pořešíme a furt nic,i když ho uhánim,docela se bojím poslat peníze. :/ Jsem na mateřské dovolené a ty 4 tisíce co požadoval tak jsou pro mě celkem dost.Děkuji moc
@mysmorka77 upřímně, moje zkušenost je úplně opačná. Začala jsem s p. Kadorou řešit insolvenci loni, od února mám podaný navrh, zítra vyprší lhůta pro přihlašování věřitelů. Má období, kdy je třeba ji trochu více uhánět, ale teď mi třeba psal sám od sebe, že mi v pondělí konci lhůta a že si v pátek zavoláme, abychom si řekli, co se bude dít na schůzce s IS. Na všechny mé dotazy vždycky odpověděl (ano, někdy se zpožděním), sám volal mému IS, když se vyskytl komunikační šum, prostě za mě spokojenost.
@mysmorka77 měla jsem nakontaktovano několik lidí, kteří se insolvenci zabývají, ale většinou řekli ano, to půjde, pošle xy tisíc, dodejte podklady a pak se budeme bavit dál. Tady přesně naopak. Několik týdnů jsme řešili vše možné (nejsem úplně klasický a jednoduchý případ) a až když byl návrh poslany, posílala jsem mu peníze
@nita1984 Děkuji.Právě že nevím co si myslet.Všechny podklady má co chtěl a furt psal že to pořešíme,kdykoliv sem mu psala..nebo že má schůzku..A už to budou tři měsíce a furt se nic neděje tak nevím.
@mysmorka77 upřímně, tak dlouho bych nečekala a prostě mu zavolala. Jak říkám, taky bylo období kdy komunikace trochu vázla, ale bylo to kolem Vánoc a tam to bylo celkem pochopitelné. Soporučuji ho uhánět, já jsem s jeho prací do této chvíle spokojená
Doporučuji na FB skupinu Dluhově exekuční poradna - Ing. Tomáš Kadora, pomáhá lidem a určitě tam odpovědi na Vaše otázky najdete 🙂 Hodně štěstí