Dostane novorozenec při registraci k VZP nějaký dárek?

sarka49
11. kvě 2015

Dostane novorozenec při registraci k VZP nějaký dárek. Dřív prý dávali, ale teď?

bajana
11. kvě 2015

Nie, vlani v srpnu sme nedostali nič.

marky_z
12. kvě 2015

Já teďv březnu dostala bryndáček, chrastítko, a pak nějaké vzorečky mýdel od sebamed a lenoru .

kkouzlo
12. kvě 2015

já v listopadu 2011 nedostala taky nic

mimi1004
12. kvě 2015

Já tam byla loni v listopadu a dostali jsme bryndáček, nálepku na auto a nějaké drobnosti 🙂

versatilka
12. kvě 2015

@sarka49 ahoj, registrovali jsme děti v listopadu 2014 a obě dostaly velkou tašku. V každé byl bryndáček, láhev kojenecké vody, vzorky lenoru a sebamedu (krém na opruzeniny i na tělo), dvd s péčí o novorozence (základní držení podle kedroňové, koupání, atd), nějaký ten časopis a pak slevy na vše možné (zvlášť na objednávky z feedo, maam, ale i kosmetika, plenky a tak) 😉

svobodpetika
12. kvě 2015

taky jsme dostali nějaké letáčky , byndák a kousátko, nějakou samolepku na auto myslím 🙂

bajana
12. kvě 2015

Tak to by ma zaujímalo, prečo sme my nič nedostali 😳

sarka49
autor
12. kvě 2015

Díky, taky by nám mohli něco dát 🙂

betelgeuzz
12. kvě 2015

Ono kolikrát záleží na pobočce a pracovnici, která tu registraci dělá. Kamarádka dělá na VZP a zjistila, že ve skladě mají spoustu nějakých balíčků pro nové děti, byly v tom i nějaké přesnidávky. Ty už byly skoro prošlé a ta pracovnice, co to měla rozdávat, na tom seděla, jakoby to dávala ze svojeho 😝

zarucha
12. kvě 2015

@sarka49 My loni v létě dostali od VZP celou taštičku dárků - šel registrovat manžel, přinesl dokonce nějaké vzorky kosmetiky, kousátko, dumlíček, žínku, a čtyři vzorkové jednorázkovky newborn. A ještě kojící čaj pro mě. Ale závisí to měsíc od měsíce, je to vždy podle toho, co jim dodají partneři a kolik se dostane na kterou pobočku.

versatilka
12. kvě 2015

ještě připíšu pobočku, třeba to pomůže 😀 Anděl Na Bělidle

sarka49
autor
12. kvě 2015

No já půjdu do Pardubic. Ale až na podzim/zima.

cabo
12. kvě 2015

My doslati tasku se vzorky kosmetiky,pracxh pristredku, dvd a plno slevovych kuponu. Syna jsem registrovala v cervenci 2014.

punky
12. kvě 2015

holky se zeptam jak je to kdyz ja jsem u VZP tak automaticky je i mimco nebo musim jit registrovat hned po porodu nevite?

jamia
12. kvě 2015

@punky Je registrovaná automaticky, ale stejně musíš na pobočku zajít ji nahlásit vyzvednout si náhradní doklad o pojištění (bez toho by tě nevzali třeba na vyšetření kyčlí) a zažádat o průkazku.

jamia
12. kvě 2015

Jo a dostali jsme taštičku s nějakým cédéčkem, bryndákem, kojeneckou vodou a ještě pár drobnostmi, ale fakt by mě nenapadlo se po tom ptát 😀

sarka49
autor
12. kvě 2015

@punky já jsem na webovkách vzp našla toto http://www.vzp.cz/klienti/informace-a-zivotni-s...

punky
12. kvě 2015

@sarka49
@jamia dekuju ja si to prave uz nepamatuju jak to bylo u prvniho 😉

jarousek123
18. srp 2015

Pokud to nestopí na pobočce tak něco dostaneš, taky jsme dostali dudlík, nejaké vzorky mýdel a td. a myslím, že tam byla lahvička na mlíko, které jsme samozřejmě použili až za rok a půl☹ Jinak ostatní pojišťovny asi lepší)

renabelly
18. srp 2015

Já jsem v říjnu 2014 dostala velkou tašku, ale moc tam toho nebylo - dudlík, malá kojenecká voda, několik prospektů, vzorky Rybilky, Pupíku a malé vzorečky šamponu a sprcháče Nivea pro děti.

jarousek123
31. srp 2015

Tak VZP co jsem slyšel od kámoše, tak letos nic - aspoň pobočka Lanškroun ☹ 😠 😠

banditarich
4. lis 2015

Ahoj, já byla v červnu v Praze na vzp Sokolovská a dostala jsem bryndák, samolepku na auto, klíčenku se žetonama, propisku a dva letáky s popisem pěče o dítě.