Ahojky zdravím všechny,taky sme s manželem podali papíry,asi kolem 20.3 ale nikdo nám neřekl co bude dál,jen od známého víme že nejprve přijde jěště dopis zda máme nárok či ne a až pak peníze.Chtěla sem se zeptat jestli to tak probíhá opravdu nebo ne? podávali sme to poprvé 🙂 .díky všem za odpovědi
Asi nevím, jakou dávku, když děláte daňové přiznání. pokud vám mají vracet, tak to rovnou vrátí na účet, když jim ho tam napíšete a podepíšete.
číslo učtu sem napsala tak snad jo,....Iv takže 60 dnu jo????
je zaměstananec a šlo o daně,dávali jsme to na finančák
@miri77 To ve výplatě nebude, pochopila jsem že jste dávali přímo na finančák? Pokud ano, žádný dopis nepřijde, a peníze vyplatí do 2.5.2014
děkuju zamilovanadonej 🙂
@miri77 Pokud budete mít DP dobře, tak žádný papír nepřijde a přijdou rovnou peníze, pokud byste to měli blbě a finančák to upravoval, tak pak dopis chodí a je myslím možné odvolání či nějaké doložení skutečností, už přesně nevím, jednou mi takhle před lety neuznali dar - přišel jim málo dokladovaný, ale nehodlala jsem to kvůli pár korunám řešit.
tak záhada vyřešena 🙂 přesně tak j.a.n.i včera nám přišel dopis že jim chybí ještě 3 papíry 😎 takže jim je v pondělí neseme a hlavně si je zkontrolují hned a my budem aspoň vedět líp na čem jsme....děkuju Vám všem za rady
ano, jistě, prvně nejaké rozhodnutí o přiznáná dávky, na to mají 30dnů a pak do dalších 30ti dnů peníze..