Daňe. Poradíte, prosím?

machalikova
30. čer 2024

Dobry den, moc se v tomto nevyznam ale furt mi to vrta hlavou, snad to napisi srozumitelne o co se jedna,
Prosim do ledna 2023 jsem byla na Rodicaku, od unora 2023 prihlasena na Up, plus podpora, na Up jsem byla do dubna 2024, v noce praci mi mzdovka delala dane a rikala ze nemusim nic posilat ze jswm vlastne byla nezamestanana tak mi nic vracet nebudou, jenze potom se me kazdy ptal kolik mi vratili kdyz jsem byla na Up. Jak to tedy je, mzdovka to udelala dobre, nebo jsem mela neco dostat zpet (preplatek na danich nebo jak se to nazyva). Moc dekuji snad je to pochopitelne napsane.

lencaa11
30. čer 2024

@machalikova když jste byla na Up tak těžko vám něco může stát vrátit když jste nic neodvedla účetní to udělala dobře

j.a.n.i
30. čer 2024

@machalikova No a ty jsi snad nějaké daně za rok 2023 zaplatila? Že bys chtěla něco zpět?

nat
30. čer 2024

@machalikova a z čeho by Vám měly vracet??? Odváděla jste nějaké daně,pracovala jste? Ne tak není co vracet...A pokud nevěříte účetní tak kdo jiný by Vám to měl potvrdit??

machalikova
autor
30. čer 2024

Moc vsem diky za odpoved, 😊 jen sem se chtela ujistit ze to pani ucetni udelala spravne, ja totomu absolutne nerozumim, kdyz do me vseci vrtaji tak uz mam pro ne odpoved. 😊