Jsem zaměstnaná, momentálně na druhém návazném rodičáku. V březnu se mi narodil druhý syn, ale v těhu jsem měla velké komplikace a od ledna jsem byla po nemocnicích a pak jsem měla přísný klidový režim. No chci se zeptat. V práci jsem nepodepsala loni daně, protože buď jsem byla v nemocnici nebo jsem nebylo schopná se ani postarat sama o sebe, natož někam jezdit.
Jako volala jsem tam, posílali mi domů nějaký papír manželovi do práce, ale nic neříkali, že bych musela/měla podepsat daně.
No a teď když jsem tam volala, kdy můžu přijít podepsat daně, tak mi řekli, že když mi je loni nedělali, ať si podám daňové přiznání sama, že mi jen pošlou podklady... Že si to mám hlídat (ale já si to hlídala, ale nebyla jsem schopná).
Jako fakt tomu nerozumím... Opravdu na to mají nárok. A je nějaký problém, když jsem ty daně loni nepodepsala (byla jsem na rodičáku se starším synem)?
Jsem na toto fakt antitalent. Prosím o jakékoli rady...
Neměla jsem žádné jiné příjmy, jen 8 dní neplacené volno + proplacená dovolená... Jinak nic...
Měla jste vloni nějaké příjmy jiné než dávky nemocenské mateřskou nebo rodičák? Pak má smysl přiznání řešit. Z toho, co píšete, jste vloni nepracovala, takže by vám ani neměli co vracet....🙂