Zakládám nové téma - jaké pojišťovny vám vyhovují...já kdysi byla u hornické, po jejím zrušení, jsem se přihlásila ke Všeobecné - s tím, že je velká a ke zrušení nedojde.
Problém nastal u nynějšího těhotenství - chodím na gynekologii do Vrchlabské nemocnice a s ní už od července Všeobecná pojišťovna neuzavřela smlouvu...mohla jsem si vybrat, jinou gynekologii (v té době nebyla porodnice otevřená) nebo si vše hradit ze svého...nakonec jsem přešla k 222 a jsem velmi spokojená...očkování dětí mi bylo proplaceno do výše 1 500,.- kč na každého syna...i když doklady o očkování pocházely z dob pojištění u všeobecné - navíc od roku 2009 se navýšily příspěvky na očkování na 3 000,- pojištovna hradí očkování děl. čípku v hodnotě 10 000,- a těhotným maminkách pobyt v porodnici - nads. pokoje, zdr. pomůcky pro děti - teploměry, byl. čaje apod. až do výše 4 500,- Kč. Navíc nám přišly poukázky v hodnotě 222,- Kč na každé dítko na nákup vitamínů - plav. výcvik. apod. tak takové výhody jsem u všeobecné nikdy nepocítila...
Evaviki, dvě výborné p. doktorky jsou tam stále...jsou tam i noví lékaři ze Slovenska... nevím, porodnici navštěvuji pravidelně po pěti letech - takže každou pětiletku je tam vždy něco nového 😉...před pěti lety se bylo možné ubytovat v nadstandartním pokoji s celou rodinou...teď opět nabízejí tyto pokoje, tak uvidíme...taky bych byla ráda, kdyby se někdo ozval a napsal osobní zkušenost se zdejší porodnicí 🙂
Ahojky,
ja som vo VZP, ale chcem ju zmenit prave kvoli porodu vo Vrchlabi.. Rozmyslam nad pojistovnou ministerstva vnitra (cislo neviem), este mam tri tyzdne na rozhodnutie...
Btw: nevies nahodou ako je to teraz s porodmi vo Vrchlabi? Zmenilo sa tam nieco, alebo su tam stale tak dobry?