Caute, pomaham znamemu s fakturaci a mam si za to neco rict. On a pocitac nejde dohromady, jde o par jednoduchych faktur mesicne. Netusim co si za to rict vubec 🙄 Pomuzete?
@sanoela malo. jde mi spis o cenu za fakturu nebo tak nejak.
Jsou účetní, které účtují paušálem některé klienty a pak mají položku za doklad. Nevím, jaké jsou aktuální ceny. Kdysi to bylo třeba 30/Kč za doklad, mzda byla samozřejmě víc. (Je to cena tak 5-6 let zpátky.)
@levandule_k no, ono tim ze je toho malo, je ta castka proste smesna. Spis si chci stanovit cenu nejakou fixni. Protoze ok, vystavim fakturu. Ale je to vic casu. Plus obcas pomuzu s nejakou tabulkou apod, ale to budu resit asi jinak zas, to je jen obcas. Ale vubec nevim, od ceho se odpichnout. Na jednu stranu je to drobnost, na druhou stranu on to potrebuje a me to nejakej cas stoji.
Záleží kolik tím strávíš času, jsou to 3 hodiny, víc nebo míň?
@levandule_k bezne je to sotva hodina. I s rozbalenim a uklizenim notasu.
Vzhledem k tomu, že to není extra namáhavá práce, tak bych se asi odrazila od toho, kolik dělá průměrná hodinová mzda. https://www.fondik.cz/clanky/prumerna-hodinova-...
Já třeba za podobnou práci mám 270kc/h jsou v tom nějaké telefonáty, faktury, drobná personalistika
@sanoela to je ale praha ne?
Brno
Záleží kolik na tom strávis času, ale třeba tak 2tis🤔