Dobry den. Schanim brigadu na doma. Bohuzel zatim jsem narazila na same podfuky. Kam bych se mohla obratit? Dekuji.
No mě napadá to praní a žehlení věcí. Hlídání děti u tebe doma. Korektury textů, copywriting, přepisování dat pro vědecké účely.
@sudylichozrout jj souhlasim...to jsem napsala spatne 🙄
@qwertz123 Taky jsem dlouho hledala , až jsem našla , jsem spokojená stabilně mi chodí na učet korunky , denně mi to zabere tak 2 hoďinky, a hlavně mě to baví .
Jinak takové ty brigády jako plnění obálek,montování propisek atd je blbost, hlavně nikomu nic neposílat , jsou to podvody, dělají to chráněné dílny
Ahojky. Taky mám přivýdělek na mateřský. po roce si vydělám docela slušný penízky. a věnuji tomu tolik času,kolik chci 🙂 kdyžtak napiš,poradím 🙂
@sarkad2856 ahoj,mohu poprosit více informací o práci ? Děkuju😊
@michaelar93 mohu poprosit čím info ? Děkuju😊
@sarkad2856 mohu info?
Taky se mi povedlo najit ted skvelu praci z domova. Vyborne je, ze diky te praci jsem se seznamila s produktama, ktere nam doma hodne pomahaji ☺
@qwertz123 Brigád na doma moc není. Buď máš takovou práci, která ti umožní i při rodičáku dělat částečně pořád a z domu, nebo si asi musíš počkat. Jediné, co mě napadá... mola bys třeba nabídnout někomu žehlení věcí, případně třeba šití. Ale to bys byla spíš osvč.