AirBank půjčka. Máte zkušenost?

11. črc 2024

Ahoj, máte zkušenost s půjčkou od Airbank?
Potřebovali bychom půjčit 100 tisíc, peníze bychom příští měsíc vrátili v plné výši zpět. (Nejde o nic nekalého, peníze bychom použili na auto.)
Nevíte, jak je to pak s úroky?
A jak je to se schválením?
Naše měsíční příjmy jsou dohromady kolem 40 tisíc, myslíte, že nám takovou částku vůbec schválí?
Díky moc za rady!

mariti
11. črc 2024

Hele, ono hodně záleží na Vaší platební historii, zda nejste v registru dlužníků atd. Příjmy extra vysoké nemáte, ale 100 tis je asi v pohodě. Já si u nich půjčila, shodou okolností taky na auto. úrok není úplně špatný, i tak se snažím splatit dřív - jsem v zásadě nepřítel půjček (kromě hypotéky, ta dává smysl). A někdo z rodiny nbo přátel by vám třeba nepůjčil? Hlavně se vyhnout nesolidním společnostem, air bank je ještě v pohodě, vše máš přehledně v aplikaci a je to celkově OK.

mariti
11. črc 2024

Ještě mě napadá, air bank má ted něco jako "rozlož si platbu", je to teda do 30 tisíc, ale zas jen za jednorázový poplatek 50,-. Třeba kdybyste zbytek sehnali jinde. Jen sdílím tip.

autor
11. črc 2024

@mariti My máme u AirBank účet, takže v tomhle víme, že je to fajn. Nikdy jsme půjčku neměli, používáme jen kreditku, ale tu řádně měsíčně splácíme, takže kdyby si vyjeli naši historii, asi by nenašli nic extra. Taky jsme proti půjčkám, ale chceme ji splatit obratem, tak snad to bude ok.

mariti
11. črc 2024

Mimochodem, já když si otevřu internet banking, přímo tam vidím, kolik mi jsou ochotni půjčit, ty ne? Nebo si zavolej/ napiš email.

autor
11. črc 2024

@mariti Kde to tam vidíš? 🙂 Zatím čekáme, až partnerovi potvrdí v práci příjmy, kdyby potřebovali, ať můžeme naklusat připravení 😄

areh
11. črc 2024

Je to v aplikaci, když si na hlavní stránce sjedeš dolů, "půjčky a hypotéky"

sasui1
11. črc 2024

Když jste schopni splatit půjčku obratem tak proč měsíc nepockate a nekoupíte bez půjčky?

autor
11. črc 2024

@sasui1 Proč tenhle dotaz? Vůbec není k věci. Asi z nějakého důvodu to jinak vyřešit nejde 🙂

janule0123
11. črc 2024

Mám teda jinou banku, ale slibuji me jako matce na RP 200tis spotřebitelský uver …takže počítám, ze ok 😂

sasui1
11. črc 2024

Nebyla to kousavá otázka být tak mohla vyznít. Spíš jestli se spíš nechcete zaměřit tímto směrem...ale samozřejmě je to vaše věc.