Výročí. Napadá vás něco?

veroniquecz
4. lis 2021

Ahoj všem, potřebovala bych radu, nějak mi dochází nápady 🙈 Za pár týdnů budeme s mužem mít 20 let výročí seznámeni. Vím, že to není svatba, ale kulaté je, tak bych chtěla nějaký dárek. Napadá vás něco? Nutno podotknout, ze máme malého 9 měsíčního závisláčka na mamince, takže večeře, Wellness, výlet atp. padá 😓

petradt1986
4. lis 2021

@veroniquecz tak to máte minimum možnosti.
Možná bych tu véču nachystala doma, svíčky a třeba udělala koláž z fotek (od seznámení...a kam jste až došli,ceho jste spolu dosahli bok po boku-prostě výřez ze společných 20let).

leniczka23
4. lis 2021

A ty nevíš co má rád? Jeho přání? Jeho zájmy? Já bych se odpichla od tohodle. Tyhle univerzální dárky jako hodinky s rytinou a já nevím co mi přijde strašně neosobní.
Já třeba dělám muži každý rok fotky v krabičce, tisknu to ve formátu instant takže mám dole u každé fotky místo na nějaký popis. Vždy za celý.rok vytisknu fotky a udělám z toho takový příběh, co jsme zažili a tak. Brečí vždycky, i když ví, že ty fotky dostane. Pak máme takovou tu mapu hvězdné oblohy v den seznámení, to je taky hezké a jinak bych mu prostě uvařila něco dobrého, vzala si sexy prádlo a ojela ho jako před těmi 20 lety🤣🤣🤣

monii007
4. lis 2021

@leniczka23 ta poslední veta me zabila 🤣🤣🤣🤣👍👍👍

katule1990
4. lis 2021

@veroniquecz My jsme letos měli 10 let a podobně staré dítě a podobný problém 😀. Já jsem udělala video z fotek po jednotlivých letech, co jsme zažili, upekla jsem medovník s 10 navrchu a nakoupila nějaké zábavné společenské hry. Pak jsem i plánovala něco ve smyslu konce příspěvku @leniczka23. No, manžel na to zapomněl, takže se happy end nekonal 😢😅.

johca
4. lis 2021

:D jejda to bych ho zabila :D to věřím, že zamrzí....není nad to mu to raději připomenout...dobrá večeře a fotky, jak už tu padlo....možná nějaká fotokniha nebo co je rychlejší tak fotokalendář

darija06
5. lis 2021

Přemýšlím nad rumem, ale to bych se musela poradit s někým, kdo by mi poradil jaký vybrat. Vím, že si manžel sem tam rum dá společně s mým taťkem, ale co konkrétně pijí, to ví čert.