Ahoj,
víte už, co budete kupovat svým (v té době) šestiměsíčním miminkům k Vánocům?
Vůbec nic "zvláštního" mě nenapadá a to dárky nakupuju ráda!
Samozřejmě plenky a UM od rodiny by ušetřilo peníze, ale něco...dárkovějšího?
Oblečení máme spoustu, zimní fusak taky.
Moc ráda si přečtu vaše tipy a nápady.
Takhle malé děti nejvíce zajímají dárkové papíry, stužky a světýlka. Takže když zabalíš pleny, bude nadšený 😀
Leporela, hračky do vody, plastové kostky, míčky do herního "bazénku". Případně pokud nejste proti, tak zvukové hračky typu Fischer Price, které zpívají písničky. U nás tehdy syn dostal overball a vláček, co byl napůl štěrchátko, pak FP pejska (ještě pár dalších věcí-drobností, ale to už si nepamatuji, je to 7 let). S tím si vyhrál moc.
Tak si kup co pro něj potřebuješ ne? Jinak 6mesicnimu dítěti je úplně fuk, co "dostane"...
Můj syn kdysi když měl 7 měsíců, tak nadelovani pod stromeckem úspěšně prospal 😉
Plastové nebo pěnové kostky, nějaký leporela..
@veruuu_kubesovic 6m bude mít nejvíc radost z papíru :D a stužek
Syn měl 4 měsíce na své první Vánoce a dárky dostal. Od rodiny jsme měli jídelní židličku zásobu plenek ,ubrousků a oblečení. My kupovali pár hraček na dobu kdy bude trošku starší. Zvukové Knížky, Fisher price hračky a montessori ohradku "nic se neztratí" a taky prvni sadu dupla. Vše využil později. Což nevadilo 🤗
My kupovali hrací stoleček Fisher price. S tím si hrál od půl roku až do 3 let. A pak velký úspěch měla sada stavěcích kelímků. S tím si syn taky hrál od malička až do teď (4 roky).
Může to být cokoli, co se využije třeba až později - lahev s brčkem, pytel křupek, nějaké nádobí, kostky, knížky, látkový tunel... Stejně ho bude zajímat jen papír 🙂
Pokud by se rodina ptala na dárek, tak bych si přála pro dítě mraky přesnídávek/příkrmů apod. I když jsem si spoustu toho vařila doma, tak na cesty a dovolený toho padlo hodně a je to taková jistota, že se to fakt využije a nebude se to někde válet.
Spotrebni veci jsou fajn, ale skladovat v byte bych to nechtela. Rikala jsem si o penize (na kurs plavani atd.), o drazsi veci - merino set, kvalitni kombinezu,.. a drobne darky, uspech mela kulickova draha (takova zatocena vez), veci od yookidoo - snek, sprcha do vany, nafukovaci vodni podlozka, xylofon…
Kulicko dráha je pecka a na dlouhou dobu, ale s tím bych počkala až jako dárek k prvním narozeninám.
Teď mi přijde super ten hraci stoleček, napřed se dají oddělat nohy a může si s tím hrát na zemi a postupně v klece a ve stoje. A pokud nejste odpůrce zvukových hraček, tak u obou dětí měl brzo velký úspěch ovladač od Fisher Price. Celkově Fischer Price má podle mě nejlepší hračky pro mrnata.
V 6 měsících jsme dávali synovi chodítko Fischer Price (deska se dala položit na zem a byla interaktivni, kolečka se přidala až bylo třeba) a pak dostal knížku s Fischer Price s říkankami..
Knizku 😊 nenapadlo by me to, ale syn v pul roce dostal prvni knihu a byl uplne nadseny. Treba Hrubina nebo minipedii od Svojtky. S dalsimi uz jsem zkousela knizky sama od sebe, prostredni je ma rad az teda od 7 mesicu, ale nejmladsi ted je doslova zere uz asi od 4m.