Ahoj maminky, prosím nějakou inspiraci dárečku pro dceru která bude mít na Vánoce půl roku. 🙂
Vyzdob místo, kde jste nejvíc světýlky. Zabal plenky a nějakou drobnost do lesklého papíru,který se dobře trhá. Dcera měla na Vánoce 11 měsíců a víc než dárky jí zajímal právě papír, mašličky, světýlka a baňky na stromečku.
Případně nějakou věc, kterou využijete až později.
Dceři zajímal nejvíc balící papír, takže jsem koupila blistivy s tučňáky a nějaký barevný. Muchlala ho, trhala.co bylo ve vnitř ji nezajímalo. Ale dostala asi tři hračky, knížku a obleček.
V pul roce syna nebavilo ani to rozbalovani... Vanoce se musely maximalne prizpusobit jeho spankovemu rytmu. Ale od znamych dostal knihu s basnickami a to byla laska na prvni pohled, nejlepsi darek Vanoc. Me by to tehdy vubec nenapadlo, ze uz v 6m si muze uzivat cteni.
Pozor, já si taky přečetla rady, že takové malé zajímá hlavně papír... Malá měla na vánoce půl roku, tak jsem jí pár dárků hezky zabalila, aby bylo co trhat... A ona se fakt mohla zbláznit z toho trhání papíru, ale strachy, to byl řev... Tak pozor na to, radši vyzkoušet předem kdyžtak 😄
naopak hračky se jí líbily, klíče k autu a knížka říkanek od Fisher Price asi nejvíc
@jako_mala_holka Fakt? To je asi první o kom vím. Pro tyhle případy je menší dárek potřeba.
Našše se naopak jakychkoliv zvukových hraček bála 😀 V půl roce se začala plazit tak ji vic zajimalo to plazení než cokoliv jineho. Jinak zminované trhání papíru, toho se malá strašně bála i v roce, tak bacha na to, v 10 mes nam hystericky zdrhla vedle do pokoje, takže sme všechny dárky vybalili 😀 Loni to už bylo o něčem jinem a nejradši trhala papír 😀
@michaela666 U nás to bylo stejně, první vanoce v 10 mes a z trhání papíru akorát hysterický řev, takže mala vedle v pokoji a všechny dárky se museli první rozbalit zase a to to náš táta balil do 3 do rána chudák 😀
@jjasmina Chudák, si nechal tak záležet a nakonec nic. Hlavně že dárky udělaly radost. 🙂
@michaela666 ono byl boj i s dárkama trochu, ale poddalo se to 😀
@michaela666 fakt že jo, no nečekala jsem to samozřejmě, protože jsem o tom taky neslyšela... Ale ona měla asi nějaké blbé období v tomhle, bála se i když jsem dávala sáček do koše nebo když se pustila voda... Trvalo to asi měsíc, nevím proč, a pak najednou nic
U nás v tehdy 7 měsících měly teda úspěch dárky i papír 😀 Akorát jsme Stedry den uzpůsobili, syn si rozbalil dárky po obědě, my až večer. Nejvíc ho bavil pejsek Fisher Price, volant, interaktivní kostka a látkové knížky 🙂
U nás jsme po obědě měli jen mini stromeček na okenním parapetu v dětském pokoji (který byl po stěhování ještě bez nábytku jen s matrací) a pod ním každý jeden dárek, malá (10m) nevěděla co s ním a tak jsem jí ukázala jak ho opatrně rozbalit aby se ten hezký papír neponičil (jak to běžně dělám) a ona pak svůj dárek začala stejně opatrně rozbalovat a to trhání si docela užívala 😀 přišlo mi to legrační a kouzelné, jak se nejdřív snažila taky opatrně, než omylem "vynalezla" trhání 😊 Ani nevím co v tom dárku bylo, nějaká drobnost. Ale radost měla velikou. Pak jsme šly k našim, už jen samy dvě, na tátu padla nějaká depka a nechtělo se mu mezi (vlastně napůl cizí) lidi. No u babičky jsme dělaly lososa v páře pro malou a to pro ni byl taky větší zážitek to vaření než pak to jídlo :D tak jsem si já dala lososa a ona slavnostně dostala holé brambory 😂 (no kousek ryby asi snědla, ale málo... nejdřív mi to bylo líto, ale pak jsem si řekla, že když je tak spokojená tak proč ne). Dárky pak už na ní byly náročné, ale užila si to než odpadla. Vlastně se to slavilo jen trochu na vážno a jen máloco šlo podle plánu, ale stejně to byly jedny z nejkouzelnějších vánoc co jsem kdy zažila 😊 protože očima dcery byl ten den jedno velké dobrodružství 🥰 (no a mýma ostatně také 😀) Myslím, že celý ten zajímavý den byl pro ni ten nejhezčí dárek 💗
Tak malému mimcu je to asi fuk, koupila bych něco praktického, co využije kdyžtak dýl :D třeba jídelní židličku apod. Jestli máš na mysli dárek jako hračku, tak třeba mluvící pejsek od Fisher Price je super 🙂 naše malá má od toho půl roku ráda treba i Duplo, ne že by ho teda uměla skládat, ale hezky se jí drží ty panáčci, ty kostky různě zkoumá, když je někdo postaví, tak to de bourat atak :D takže nás třeba úplně minulý ty miminko ale hračky, chrastítka a rovnou ji nejvíc zajímá to Duplo a to určitě využije dlouho :D