Ahoj, letos vůbec nevím co komu koupit 🙈 dáte mi nějakou inspiraci pro dárky tchyni, tchanovi, mým rodičům, babičkam, dedum atd 😁
Tchýně dostane vstupenky na Tobogán, babička do divadla, máma knížky a sochu anděla, které sbírá, táta se ženou nějakou degustační sadu, manžel holicí strojek.
Ahoj, tchyni a tchánovi ještě nevím, ale moje mamka dostane náušnice a asi balíček zdravých potravin, rýžová mouka, kokosový cukr atd, taťka kožená peněženka + ten samý balíček zdravých potravin (naši nežijí spolu). Přítel si koupil gramofon, takže tam asi nějakou desku + pořadač do kufru auta. Babkam taky nevím, tam je to takové složitější mi přijde, všechno mají
Dárkový balíček lokálních produktů. Domluvili jsme se, že my dospělí si budeme dávat jen poživatiny. 😉
Davame si jen jedle darky🙂
Tchýně je milovnice koček, takže něco s tou tématikou. Moji mamce budu kupovat novou noční košili a kabelku. Obě už má v hrozném stavu a noční košili si sama přála.
@mishka87 prosim, kde koupis nocni kosili? Dekuji
@marketa11112 v Říčanech jednom obchůdku. Prý tam prodávají české značky.
Mamka chce rychlovarnou konvici, tata hmozdir, syn kolobezku, manzel nic.
@mishka87 aha, ja doufala v eshop. Dekuji
@marketa11112 Od holek tady na koňovi jsem dostala právě tip na Evona. Myslím, že mají i eshop, ale u nás je právě prodávají i v tom obchodě.
Tak záleží, co kdo rád dělá... Wellness, divadlo, čaje, koření, voucher na knihy, zážitky....
@mishka87 dekuji
@marketa11112 Evona. Česká výroba, jen pozor na velikosti, číslování mají pro mamuty, mám normálně vel. L, v Evoně beru vel. M.
Tchýni jsem koupila knížky. Babičkam kupuji medovou kosmetiku, poukaz na pedikúru,vitamíny a mamce poukaz na masáže. Děda rád mlsa, tak potravinový balíček.😉
@knuffel děkuji
Knížky, křížovky, předplatné nějakého časopisu?