Ahojky holky mamm takove dilema. Planujeme svatbu a ja shanim saty bohuzel jsem ten clovek ktery kdyz se do neceho zamiluje tak uz nechcee menit a ja mam v merku saty ktere jsou za prvne za 15000 pujcovne a za druhe tri hodiny cesty do salonu takze se mi to proste nechce davat ale nasla jsem je na netu dhgate.com mate s tim zkusenosti?? Bojim se je. Objednat ze nebudou vypadat stejne nebo budou male... dikyy za info
doporučuji objednat šaty jednoduché, střihem spíše společenské, teď jsem viděla několik krásných a cena do 2000 Kč....
Kamarádka si kupovala krásné svatební šaty u Vietnamců 🙂 Viděla je v půjčovně,obešla obchody a v jedněch je měly (jen asi rozdíl ve krajce).
Osobně bych neobjednávala, na netu je spousta fotek s tím, jak to dopadlo...
Uprimne bych 15tis za saty nedala. Je to jeden den, pak je vratite...a neni to jen o satech. Krasnou svatbu muzete mit i v satech za 20€ ...a v pujcovne se bezne stava ze ted krasne nove saty budou za pul roku uz 4-5x pujcene a dost jete.. a za to dat 15t a date je protoze den.pred svatbou uz nic jineho resit nestihate nebo si za stejne prachy pujcite jine, ktere zbudou...
Ja jsem objednavala pres internet.... ale z CR....svetsatu.cz
S vracenim nebyl problem....maji pekne,myslim,ze si vybere kazdy... pak jsem jeste koukala na levne-svatebnisaty.cz
Tak zkusit mrknout na stranky
zkus se mrknout i na inzeráty na beremese.cz. Spousta holek tam prodává šaty, které si nechávaly šít v salónech a jsou moc pěkné. Jsem jednou z nich, tak třeba se ti zalíbí i ty moje 🙂
Holky, kde jste si v Praze půjčovaly šaty? nebo je lepší si je nechat ušít?
@astyna
tak to musi byt parada svatebni saty od vietnamcu :D
vetsinou jde na tom obleceni na prvni pohled poznat,ze je to levny sunt,takhle asi nikdo na svatbe vypadat nechce ne?
@beatkaluka Já si šaty půjčovala, salon Nuance. Když si je necháš ušít, musíš řešit co potom s nima.
No asi máš pravdu. Zkusím si jich víc, uvidím, které mi nejvíc sluší a je to bez stresu.
Ja tedy zkusenost nemam....ale osobne bych tak drahou vec neresila pres net. Kdyz vezmu v uvahu to, ze je to pro zenu vyjimecny den, mela by se citit pohodlne a saty by meli perfektne sedet. Ja bych radsi ozelila tri hodiny a jela si je zkusit. Ja bych si objela vsechny salony v okoli a pai se rozhodla. Treba se nekde najdou nejake lepsi a hezci a taky levnejsi. 🙂