Svatební šaty z dhgate.com, máte zkušenost?

klarushka23
17. srp 2016

Ahojky holky mamm takove dilema. Planujeme svatbu a ja shanim saty bohuzel jsem ten clovek ktery kdyz se do neceho zamiluje tak uz nechcee menit a ja mam v merku saty ktere jsou za prvne za 15000 pujcovne a za druhe tri hodiny cesty do salonu takze se mi to proste nechce davat ale nasla jsem je na netu dhgate.com mate s tim zkusenosti?? Bojim se je. Objednat ze nebudou vypadat stejne nebo budou male... dikyy za info

bajuliss
17. srp 2016

Ja tedy zkusenost nemam....ale osobne bych tak drahou vec neresila pres net. Kdyz vezmu v uvahu to, ze je to pro zenu vyjimecny den, mela by se citit pohodlne a saty by meli perfektne sedet. Ja bych radsi ozelila tri hodiny a jela si je zkusit. Ja bych si objela vsechny salony v okoli a pai se rozhodla. Treba se nekde najdou nejake lepsi a hezci a taky levnejsi. 🙂

lea212
17. srp 2016

doporučuji objednat šaty jednoduché, střihem spíše společenské, teď jsem viděla několik krásných a cena do 2000 Kč....

astyna
17. srp 2016

Kamarádka si kupovala krásné svatební šaty u Vietnamců 🙂 Viděla je v půjčovně,obešla obchody a v jedněch je měly (jen asi rozdíl ve krajce).

Osobně bych neobjednávala, na netu je spousta fotek s tím, jak to dopadlo...

chocolady
18. srp 2016

Pokud nechces vypadat jako dort, muzes se porozhlednout ve vyprodeji po nejakych bilych maxisatech, a zkusit je doplnit treba nejakou dalsi ozdobou, ja jsem nasla krasne jednoduche v obchodaku za 14euro + ozdobny diamantovy pasek na amazonu za 20e - za tisicovku jsem se oblekla ;)

sara84
18. srp 2016

Uprimne bych 15tis za saty nedala. Je to jeden den, pak je vratite...a neni to jen o satech. Krasnou svatbu muzete mit i v satech za 20€ ...a v pujcovne se bezne stava ze ted krasne nove saty budou za pul roku uz 4-5x pujcene a dost jete.. a za to dat 15t a date je protoze den.pred svatbou uz nic jineho resit nestihate nebo si za stejne prachy pujcite jine, ktere zbudou...

chicina
18. srp 2016

Ja jsem objednavala pres internet.... ale z CR....svetsatu.cz
S vracenim nebyl problem....maji pekne,myslim,ze si vybere kazdy... pak jsem jeste koukala na levne-svatebnisaty.cz

Tak zkusit mrknout na stranky

nevimnetusim
19. srp 2016

zkus se mrknout i na inzeráty na beremese.cz. Spousta holek tam prodává šaty, které si nechávaly šít v salónech a jsou moc pěkné. Jsem jednou z nich, tak třeba se ti zalíbí i ty moje 🙂

beatkaluka
23. srp 2019

Holky, kde jste si v Praze půjčovaly šaty? nebo je lepší si je nechat ušít?

zelenaesmolda
23. srp 2019

@astyna
tak to musi byt parada svatebni saty od vietnamcu :D
vetsinou jde na tom obleceni na prvni pohled poznat,ze je to levny sunt,takhle asi nikdo na svatbe vypadat nechce ne?

nelcaj
24. srp 2019

@beatkaluka Já si šaty půjčovala, salon Nuance. Když si je necháš ušít, musíš řešit co potom s nima.

beatkaluka
25. srp 2019

No asi máš pravdu. Zkusím si jich víc, uvidím, které mi nejvíc sluší a je to bez stresu.