Svatba s miminkem v Karviné

kikina2610
29. pro 2016

Holky, TP mam 23.3. a v srpnu bych chtěla udělat svatbu.... myslíte, že se to dá s prckem zvládnout? Vdávala se některá tak brzo po porodu? A není tady náhodou některá, která se vdávala v Karviné?

uzivatelkapetra
30. pro 2016

Asi zalezi jak si tu svatbu predstavujete. Pokud chcete organizacne dokonalou velkou svatbu tak to bude asi tezke. Pokud malou komorni a oslava treba doma na zahrade urcite to bude snazsi

kristynatita
30. pro 2016

Oslava doma na zahrade bude teda organizacne mnohem narocnejsi nez domluvit restauraci 🙂)))

uzivatelkapetra
30. pro 2016

@kristynatita no opět asi záleží na náročnosti. My chceme objednat koryta a prostě posedět s rodinou jako na grilování.
Nemáme rádi velké oslavy tak to oba chceme jen takto jednoduše.

holino
30. pro 2016

@uzivatelkapetra ahoj já se sice vdávala bez miminka ale jsem z Karviné pokud bys chtěla nějaké tipy co a jak klidně napiš =) My měli obřad na zámku a pak hostinu v Petrovicích ve Švýcarském domě a naprostá spokojenost lip jsme si vybrat nemohli

krealeaa
30. pro 2016
Uživatel krealeaa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od krealeaa.

@kikina2610
Ahoj, můžu se zeptat, kde v Karviné to plánujete? Ocenila bych tipy na nějaká dobrá místa. Díky

golca
31. pro 2016

Ja jsem se vdavala v Karvine, ale to jeste bez mimca 😉

kikina2610
autor
2. led 2017

@krealeaa To právě ještě nevím....chtěla jsem taky zjistit nějáké tipy🙂
@golca A můžu se zeptat kde jste měly hostinu?

kikina2610
autor
2. led 2017

Taky chceme menší svatbu jen pro nejbližší rodinu a na někde venku by bylo ideální třeba i na zahradě, jenže není kde:( nebo objednat sál a jídlo, ale netuším kde se to dělá a ani na kolik to tak výjde.....takže pokud máte některá zkušenost budu ráda

golca
2. led 2017

@kikina2610 my meli trosku atypickou veselku. Vzali jsme se v kulturaku a byli tam jen nasi svedci, pak na mini hostinu jsme byli na zamku. S rodinou jsme slavili az druhy den ve Frydku v penzionu Hrad. Ale pokud chces svatbu v Ka, dnes se da oddat treba i na zahrade doma nebo napr v zameckem parku, neni to nijak drahe.

krealeaa
10. led 2017
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od krealeaa.

@kikina2610 Až něco vymyslíte, uvítala bych tipy.
Jinak svatba na zahradě zní zajímavě 🙂

krealeaa
23. únor 2017

@kikina2610 Nějaké svatební novinky? 🙂