Ahoj holky, v létě bychom se chtěli s přítelem vzít. Chceme svatbu jen s rodiči a nějakou netuctovou. Takže určitě ne na radnici. Moc se nám líbí prostředí Českého ráje, kde trávíme hodně volna. Večer bychom pak chtěli pro kamarády a zbytek rodiny připravit nějakou veselici. Nemáte, prosím, tip, kde by se dalo něco takového uskutečnit? Myslím přímo tip na ubytování (cca 50 hostů) s prostory ke grilovačce, no a pak přímo tip na nějaké místo pro obřad. Začínám to řešit dost dopředu, ale známe to, Český ráj je v létě natřískaný... Budu ráda za jakékoli info (i jinde, kde by bylo hezky)
Taky doporucuju beremese. Tam holky resi spoustu veci a ani ja jsem si tam nepripadala divne, kdyz jsme chteli mit obrad ve tri a tudis zadny obed plus milion dalsich "netradicnich" veci... 🙂 De facto jsme si tam vybrali i misto... Ve foru je spousta uzitecnych diskuzi
diky za tip, mrknu tam 🙂
Já jsem se vdávala na červené lhotě. Máme kousek chalupu, takže akce byla tam, ale jinak je hned naproti zámku krásná restaurace a penzion.
@nissi Tak to ti dám uplně nejlepší nejúžasnější tip..Dlaskův statek v Dolánkách v Českém ráji..já se tam vdávala a úžasný..A hlavně i cena neuvěřitelná..Jakože levné.🙂
Jo a hned vedle je výborná restaurace vyhlášená až v Praze..Ábelův mlýn..
My jsme meli krasnou svatbu v Hostetine, penzionu Veronika. Je to ekocentrum s krasnou zahradou. Obrat jsme meli v zahrade. Moznost grilovani. Fotili jsme se na loukach ze kterych je krasny pohled na cely Hostetin. Fotky mam na bereme se.
zkus stránky bereme.cz, tam holky řeší jen svatby🙂 ségra tam našla spoustu super rad i něco nakoupila v sekci bazar a našla i kámošky🙂 a svatbu měla fenomenální 🙂