V březnu budeme mít v rodině svatbu, juhůůů 😀 To bude malé 5 měséců. Bohužel je to 150 km daleko. Úplně si neumím představit, jak to zvládne(me) 😝 Poslední jídlo si dává zhruba v 19.30, tak asi s ní pak vyjet dom a prostě nám usne v autě, a doma jí zkusíme jen přesunout do postýlky? Jinak spí zhruba od devíti/ desíti až do rána. Nějaké další tipy, co by mě mohlo ohledně tak náročného dne nenapadnout? 🙂
@jahodi Naprosto v pohodě, se všemi dětmi jsme od malička cestovali. S sebou náhradní oblečení pro sebe i dítě, plenky, ubrousky, případně oběd ve skleničce, pokud už budete přikrmovat. Bezlepkové křupky, pokud už na ně dítko bude zvyklé. Nějaké hračky. Kočárek. Případně deku na položení dítka v restauraci.
A příbuzní to nemají i s večerní oslavou? Většinou je přes den obřad a pak večer nějaká párty. To se obvykle zajistí ubytování pro hosty a nemuseli byste nikam jezdit. Takhle jsme to měli loni my - jeli jsme s naší 6 m dcerkou 100 km na svatbu, ale spali jsme tam a nebyl problém. Nechalli jsme ji večer spát v na pokoji s chůvičkou.
Já si myslím že úplně v pohodě. Pokud budete chtít, můžete malou uspat v kočárku a užít si svatbu :o) I kdyby jste chtěli zůtat přes noc, tak to s klidem zvládne... Já jsem jela se čtyřměsíční dcerou autobusem do Francie a taky jsme to zvládli :oD
@jahodi no nevím co přesně myslíš :oD Ale podle mně je lepší přespat a zůstat, než se v noci kodrcat autem zpátky a pak přehazovat do postýlky 🙂 Já nechávala spát v kočáru děti i víc nocí po sobě třeba u příbuznejch nebo i v tý Francii a nikdy žádnej problém - naopak, cítí se tam dobře a bezpečně.
@jahodi ona ta miminka spí i v hluku dobře :o) Na mojí svatbě byla toho času cca. půlroční miminka dvě a obě pak dali do rohu s chůvičkou do kočárku, překryli dekou a spali krásně :o)
My teda jezdime od začátku tři sta tam a zpět skoro týdne. Beru náhradní oblečení pro případ zvracení, dostatek suchých i mokrých ubrousku pro tentýž případ, láhev velkou neperlive vody na rychlo mytí sedačky, zpěvník, decku tenkou a tlustou.pokud něco pije tak to, případně termosku když pak měla UM. Víc mě nic nenapada. Nejjednodušší je vyjet na vecer 🙂 přejí klidnou cestu.