Slavíte narozeniny sami?

1. lis 2022

Ahoj holky, dcera má dnes 2 roky, přítel pak jede pracovně pryč, tak jsme řekli ze to uděláme dnes takovou oslavu, ale budeme jenom my tři. Není to divny?

emillyhk
1. lis 2022

Co by na tom bylo divného? My na nějaké velké oslavy nejsme, ať už jde o dítě nebo o nás. Takže jedno odpoledne s tchánovci, druhé odpoledne s mojí mamkou (radši bych to sfoukla najednou, ale to by tchýně nezvládla 🤦‍♀️). Až bude syn větší a zvládne si říct, tak mu klidně tematickou oslavu s kamarády udělám, ale zatím není důvod...

felixfelicis
1. lis 2022

Kdyby tu nekdo napsal, ze to divny je, tak slavit nebudete?🙂

autor
1. lis 2022

@felixfelicis jen mě zajima názor ☺️

autor
1. lis 2022

@emillyhk To jsme meli dřív taky, velká oslava s rodinou, ale už na to nejsem, chci mít svůj klid🤷🏽‍♀️😀

klokanka31
1. lis 2022

Není to divný 🙂

emillyhk
1. lis 2022

Chápu 😊 Udělej si to podle sebe, hlavně žádný stres...

palja
1. lis 2022

Ne není. My takto slavíme všechny narozeniny. Nemáme rádi velké oslavy a na mnoho lidí ani nejsme zvědaví. Jako nějaké kulatiny jo, ale jinak vše slavíme jen my 4 a když někdo pak přijde popřát, tak udělám třeba chlebíčky. Teď bude mít dcera rok a taky budeme slavit jen my 4.

escapelle
1. lis 2022

Narozeniny jsou hlavně moje a dítěte. Popravdě,nikdo jiný mě vlastně ani nezajímá ano,je to hezky bonus,když popreje rodina,později přátelé. Já narozeniny se svými dětmi slavím i sama. Od jejich narození, je to můj den. A stále mě to dojima. A úplně nejradši vlastně jsem,když jsme sami a ostatní se dostaví jindy😂

michaela666
1. lis 2022

My tak slavili první narozeniny a kdybychom neměli covid, tak by to byl perfektní den.

jjasmina
1. lis 2022

My slavime dceřiny většinou v den jejich narozenin jen my tři, o vikendu tchyne a další vikend jedem k mý mámě, takže za mě pohodaaa 🙂

lenatko91
1. lis 2022

Já bych tak nejradši slavila všechny narozeniny. Babičky zvu z povinnosti.

autor
1. lis 2022

@lenatko91 holky děkuji ❤️❤️❤️

kurpilova
1. lis 2022

Děti mají moc rádi oslavy,a slavily by určitě rádi častěji...moje nejmladší vnučka když měla oslavu třetích narozenin a já byla nemocná,řekla že si je oslavíme až za mnou přijede, až budu zdravá...bydlím sama...tak jsme slavily u mne doma asi se čtyřmi panenkami....každá panenka pro ni měla malý dáreček...vloni si na oslavu čtvrtých narozenin u mne ke stolečkům nachystala 14 panenek....no měla jsem co dělat během chvilky najít další dárky...zachránily to sponky a gumičky do vlasů....no uvidíme letos...

bertik20
1. lis 2022

Čím jsem starší, tím míň chci na narozeniny někoho zvát. Nějak se mi to strojené přání příčí a vyloženě to přetrpím.

bara88
1. lis 2022

A když by ti tady napsala většina že je to divné rak to uděláš jak? Nějak nechápu tyto dotazy .my máme oslavy rádi takž babičky určitě zveme, chcou taky popřát a donést dárek ale pokud ty nikoho zvát nechceš tak to oslavte sami

dejvitka
1. lis 2022

My delame dvoji oslavu detem. Nejdriv jen malou v den narozenin, dame darek za nas, dame si neco dobreho (ne dort), poprejeme, posedime spolu. A pak maji oslavu s celou rodinou a dortem, treba za tyden nebo dva, jak sladime termin. A mne se to takhle libi musim rict. Ditko vnima nas darek a ne celou kopici od vsech, uzijeme si jeden druhyho jako nejuzsi rodina. Kdyz je pak rodinna oslava, osobne z toho nic nemam, litam kolem hostu, shanim spousty veci, dekoruju, delam obcerstveni, kolikrat nestihnu udelat ani peknou fotku a jsem rada, ze je pak vecer po oslave 😀

nick1234
1. lis 2022

Myslím ze sis postupně odpověděla sama😉 preci není povinnost slavit narozeniny s celou (širší) rodinou ne? Udělala bych oslavu s přítelem, věřím ze by mu bylo lito kdyby jste to slavili sice s celou rodinou, ale bez nej. Případně udělat ještě jednu oslavu a rodiči, sourozenci apod…Ale jinak my tedy slavime narozeniny s celou širší rodinou 🙈😁 ale máme tak, ze jsme radi ze se sejdeme, není v tom žádná povinnost 👌. Ale upřímně taky nerozumím tomu nechat si zrovna na tomhle radit od někoho jiného (nebo znát názor)🤷‍♀️

panihk
1. lis 2022

Nejradši bych slavila právě jen sama s dětma. 😀 Třeba výlet, pak někam do cukrárny, a šlus. Místo toho je to vždy obří party s jednou částí rodiny, víkend poté s druhou, lítáme jako magoři, všechno nachystat, všichni chtěj dát dárky, nevědí jaký, já abych to vymýšlela a ještě sháněla, že oni daj jen peníze... No, takže tak.

izz76
1. lis 2022

Ideální oslava👍 😊 Já bych tak slavila klidně pokaždé,bohužel dítě už je větší a má jiný názor 😆

skarma007
2. lis 2022

tak my jako děti jsme vždycky slavili narozky jen jako naše rodina, babičky, dědy atd.. k nám nechodili...Je to na vás 🙂

autor
2. lis 2022

@izz76 Děkuji moc, nakonec jsme to tedy oslavili jen spolu a bylo to super ❤️

martinka_33
2. lis 2022

Zrovna zítra bude oslava ve čtyřech, já a tři děti 😉

zuzineckah
2. lis 2022

Je ještě malinka, jestli jste tři nebo by vás bylo 10 ji bude nejspíš stejně jedno👍

andelka
2. lis 2022

Naprosto běžně slavíme jen my, max s babičkou. Na žádné mega oslavy nás nikdy neužilo.

ferda90
2. lis 2022

Ahoj, oslavte si narozeniny, jak by chcete,jak vám to vyhovuje. Ať už sami nebo s rodinou, přáteli, to je úplně jedno. My slavíme s mými rodiči a rodiči od přítele.

jolisha
4. lis 2022

Taky slavíme narozeniny jenom sami, nic divného na to není. I když jsem chtěla naposled udělat oslavu nakonec jsme ji neudělali, nebyl čas ale dětem se to i takhle líbí když jsem jenom sami.