Pivo želé, kde seženu malé hrníčky?

ciambella
6. říj 2015

Ahojky maminy. Mám takový dotaz. Nevím kam ztouhle otázkou tak pišu sem. Chci dělat na narozky malé želé piva. Jenže nevím kde mám nebo spíš kde bych sehnala takové ty malé hrníčky. Na netu to nemůžu najít nebo nejspíš blbě hledám 😆 poradí mi někdo? Dík

gracinka7
6. říj 2015

@ciambella To se dá koupit na pouti, ale ta pěna je strašně tvrdá a na to želé se nedá dostat :D

ciambella
autor
6. říj 2015

To ne ja potřebuji prazdné recept na vnitřek mam 🙂

gracinka7
6. říj 2015

@ciambella Tak to neporadím. Neměli by to třeba v Makru? Tak se dá sehnat kde co...

hanih
6. říj 2015

@ciambella Našla jsem tohle: http://www.4home.cz/panaky-s-uchem-6-ks/?gclid=...
Jen nevím, kolik jich budeš potřebovat a jestli se to neprodraží...

ciambella
autor
6. říj 2015

No ja pravě spíš zháním ty plastové :( budou to baštit i děti tak pro jistitu :(

nutricnihodnota
6. říj 2015

6 kusů za 65,- je hodně slušná cena. Navíc ze zdá, že je to celkem silné sklo, takže by jste s tím musela fláknout o tvrdou zem, aby se rozbily. Chápala bych, že jim nechcete dát do rukou sektovky, ale toto je v pohodě 😉

hanih
6. říj 2015

@ciambella Nevím, jak malé děti a jak u vás probíhají oslavy, ale já bych se toho nebála - pokud s tím nebudou lítat někde na betonu nebo dlažbě, kde se to může rozbít...

villetta
7. říj 2015
Uživatel villetta je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od villetta.

Vím, že jsem takové podobné kupovala v makru do rodinné restaurace, ale teď jsem je tam delší dobu neviděla

ciambella
autor
7. říj 2015

už mám objednané holky dík 😉

dagmarka14
28. bře 2022

Dobry den prosim psala jste že poptavate male pulitriky mužete mi napsat kde jste je koupila děkuji Lagronova

eloise02
28. bře 2022

@dagmarka14 Dotaz je z roku 2015, autorka dotazu je dávno neaktivní, neodpoví. Ale stačí použít vyhledávač, prodávají třeba zde - https://www.decodoma.cz/Sada-odlivek-s-uchem-SE...