Zdravím všechny... 🙂
Náš malej si letos vzpomněl, že by chtěl oslavu narozenin s kamarády (holt už je to školák a kamarádi začínají nabírat na významu... 😖 😀 😔 ).Plánovala jsem mu ji i tak, ale jak se to blíží (bude koncem června), nějak mi přijde, že vlastně nevím CO a JAK... 😠 😠 😒 😝
Jak taková oslava proběhla u vás? Co jste dětem připravili? Podotýkám, že máme ne zrovna velký byt. Děti teda mají svůj pokoj už, ale prostoru nijak přehnaně... 🙄 , takže akce tipu zahradní party nebo překážková dráha v mega obýváku nebo mega dětském pokoji nehrozí. Spíš bych potřebovala něco komornějšího, ale zas zábavného pro 6-8 leté děti 🙂
Díky za každou radu a námět
Lucka
Ahojky, my slavili s mojí šestiletou holčičkou narozeniny v blízkosti dětského hřiště. Děti si hrály, dospělí (maminky či tatínky pozvaných s sebou, kdyby se něco přihodilo) si dali limonádu, pivo...piknik v trávě, popovídali si. Děti si pak hrály s námi nějaké hry s balonky, bublifuky, schovávačku, bylo to super. A před rokem jsme uspořádali oslavu v dětské kavárně s hrací plochou, to bylo fajn, ale finančně náročnější. Moje známá si pronajala v dětském centru místnost za pár korun, byla tam trampolína, nějaké hry - fotbálek.., uspořádala pro děti hry s balonky, ve dvojicích.. a podobně a bylo to moc super.
Snad by ho něco takového taky bavilo..
Já mám za sebou teď oslavu 8. narozenin.
Kvůli počasí to muselo být doma. Nic extra jsem jim nechystala, hráli si v pokojíčku, pak jsme je zavolali na dort, zobli pár dobrůtek ze stolu a šli si zase hrát s legem...
Byla jsem před tím navíc odjetá na pracovním pobytu, domů jsem dojela jen chvíli před začátkem oslavy.
Pro mě je důležité co očekává dítě od takové oslavy - můj syn se těšil na kluky, plánoval s čím si pohrají... a třeba co bude na stole mu bylo úplně jedno...
Jo a důležité je dětské šampáňo!