Maminky, poradte, prosim. Prvni narozeniny slavime az za pul roku, ale uz ted chci stradat plany a napady, ale jelikoz jsem jeste nezvolila tema oslavy, nemam co stradat 🙂 Jednalo by se o holcici oslavu, zatim nemame zadnou oblibenou hracku ani pohadku, nic na cem bych mohla stavet. V jakem duchu se nesly vase prvni oslavy? Zajimaji me zkusenosti maminek, ktere si daly tu praci a vse sladily do jednoho tematu.
Souhlasím s @sarkar. První narozeniny jsou plně na mamince. Řeknu svoji zkušenost u dcery...
První narozeniny ji zajímaly POUZE balónky a balící papír. Dort jen že byl barevný, ani neochutnala... Po rozbalení hlavního dárku - kočárku ji už nic jiného nezajímalo...
Místo do velké výzdoby jsem dala raději peníze za profesionálního fotografa, který fotil 3 hodiny a máme nádherné fotky pro vzpomínku...
Druhé narozeniny - oblíbenci byli Peppa a Mašinka Tomáš. Líbila se jí výzdoba na stole (motiv zvířátka a balónky) a balónky a nejvíc ji zajímalo, že před oslavou půjdeme do hracího centra... Pak ji zaujal dort ve tvaru Mašinky Tomáše. A dárky.
A až třetí narozeniny prožívala i s výzdobou a dalším - ve stylu Mickeyho klubíku, včetně her a soutěží od Mickeyho. Poprvé měla na oslavě kamarády a moc si to užila...
Dle mě má smysl něco takového organizovat až od třetích narozenin...
A u dětí se vždy zavděčíme balónky a bublifukem...
@lucieandrlova Ja vim, ze ty prvni oslavy budu delat hlavne pro sebe 🙂 Kdyz ja se na to tak silene tesim 😀
já dělala pro dceru oslavu 1.narozenin ve stylu červenobílých puntíků (naše oblečení, balonky, praporky, dort a balicí papír, víc jsem neřešila, stačilo, nemají z toho rozum). Bohužel před pár dny jsem svoje inspirativní album smazala.
Mělo to úspěch, líbilo se všem, dceři se líbily balonky, frkačky, úspěch by měl i bublifuk, ale nestihla jsem ho nějak vytáhnout, zapomněla, dort jí taky chutnal, líbila se jí svíčka na něm...
My jsme téma neměli, jak píšeš - nebylo nic extra oblíbeného...Jestli budeme slavit i 2. narozeniny, tak tam už je možností víc 🙂
Já jen nakoupila dekorace ve žluté barvě s bílými puntíky (do kuchyně, kde bylo jídlo) a v modré s bílými puntíky do obýváku (tam bylo posazení), aby mi to barevně ladilo se zařízením. Takže téma byly vlastně puntíky 🙂 Malá byla i tak ze všeho odvařená, balónky, dort, spousta jídla, ještě víc lidí a dárků...
Jestli chceš mojí radu, tak využij toho, že zorganizovat ty první narozeniny bude ještě plně v tvé režii i co se ceny týče a pokud se necítíš na to někde shánět miliony doplňků ve stylu Hello Kitty apod. a dávat za to x-krát víc jen proto, že je to právě Hello Kitty, tak jdi do nějakého jednoduchého barevného designu bez tématu, toho shánění si užiješ dost až bude malá starší 😉
Samozřejmě, pokud chceš téma, vyber téme 🙂 U nás teď (20m) jede třeba Prasátko pepina...nebo zvířátka všeobecně.