ahoj holky, nevíte, kde bych něco takového sehnala? Klidně i nošené....máme ročního prďolu a představovala bych si něco jako košile, kravata, vestička, kalhoty s pukama 😀
díky...
tam jsem byla, ale hledání je zdlouhavý....a našla jsem akorát 1x že paní půjčuje na dne za 50,- 🙂 , ale má jen malou velikost a pak 1x pán prodává, ale za 1000,- a nošenej, což mi přijde mastný... 😒
Ahojky Pomfrito..my máme..kalhoty s pukama, bílá košile a vestička. Můžu půjčit nebo prodat, jestli chceš. Svatbu už máme za sebou. Ale je to velikost 80 nebo 86 mám ten pocit, jestli by to nebylo velké?!? 😉
Tyjo, tak dokonce 92, máme velké dítko..omlouvám se. Kupovali jsme to v CaA..zlevněné z 800 na 199..
pomfrito, zkus zajít do nějského svatebního salónu - matně si pamatuju, že jsem tam zahlédla i pár kousků pro mrňavé družičky a družby...
Nebo si zkus dát na MMB inzerát kdo ti ušije. Mně tam paní ušila nádherný obleček. Kalhoty,vestičku a bekovku na hlavu. Za 450,- Kč (s látkou i ušitím a poštou) a v polsku jsem koupila košili za 150,- Kč
Holky, všem moc díky 😉
grisgot:92 je akorát, máme totiž malého špekounka 😉 písnu ti do IP
zkus mmb, tam najdeš téměř vše